Ongehoord Nederland, de nieuw opgerichte omroep van oud-oorlogsverslaggever Arnold Karskens en voormalig VVD-Kamerlid Ybeltje Berckmoes, heeft volgens de organisatie zelf binnen een dag al bijna twintigduizend leden. En dat is natuurlijk goed nieuws.

https://youtu.be/0xH7QKOdb8M

Dat onthulde Berckmoes in tv-programma Beau. „Nederland verandert langzaam in een heel nauwe maatschappij waarin problemen als massamigratie niet meer worden benoemd”, zei Karskens eerder. „Wij willen een stem zijn voor mensen die de Nederlandse cultuur hoog hebben zitten en terugverlangen naar de tijd dat je nog alles kon zeggen. Zonder politiek correct te hoeven zijn.”

Karskens was dit weekend nog zeer kritisch op de NOS, die berichtte over vluchtelingen op Kos. „De NOS zei: ’Ze komen uit een brandende hel’. Onzin. De Turkse westkust was een soort Benidorm. Ik heb échte vluchtelingen gezien, vooral in Rwanda en Congo. Mensen wegrennend van stapels lijken. Je bent een echte vluchteling als je van Syrië naar Turkije reist, niet als je van Turkije naar Griekenland gaat en nog verder.”

Je merkt steeds meer dat Nederlanders wakker worden en het helemaal zat zijn.
Vooral het gemanipuleerde linkse nieuws van de main stream media zoals NOS, Rtl enz enz.

Jensen.nl geeft het in zijn laatste show al aan dat zij het heel moeilijk gaan krijgen omdat de main stream media er alles aan zal gaan doen om ze in een zwart dagbeeld te gaan zetten. Er is werk aan de winkel.

Onze steun krijgen ze in ieder geval. SUCCES Ongehoord Nederland.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *