Het coronavirus treft ons allemaal. In deze tijden van hamsteren, lockdown’s en veel verschillende berichten denken wij uiteraard aan de mensen die getroffen zijn. Wij denken aan onze ouderen, kinderen, families.

Echter zijn er ook heel veel vraagtekens. Is het virus wel zo erg? Zijn die lockdown’s wel zo nodig? Zit er geen ander plan achter deze bizarre beslissingen?

Uiteraard moet je voorzichtig zijn. Neem afstand, blijf thuis als je ziek bent en zoek geen grote groepen op. Denk aan je medemens, denk aan de ouderen. Maar blijf ook met gezond verstand nadenken. Dit zeg ik omdat de stappen die nu genomen worden bizar groot zijn. De hele wereld gaan in een lockdown. Er is meer aan de hand dan men denkt. Dit lijkt op een politiek globalistisch spel.

We zeggen niet dat het corona virus niet ernstig is maar we willen er met gezond verstand naar kijken. Er zijn namelijk in de afgelopen jaren zoveel andere heftige ziektes geweest. Sars, Mexicaanse griep, Varkensgriep. Gingen we toen ook op slot in heel de wereld? NEE. waren er toen ook veel doden? JA.

Wat gebeurt er nu in heel de wereld? Onze vrijheid wordt afgenomen. Contact geld wordt verboden. En geloof me er komen meer sancties. Er is duidelijk een andere agenda op de achtergrond bezig. We worden onder de duim gehouden. En zodra we denken dat het allemaal voorbij is ziet de wereld er heel anders uit dan voor het virus.

Je zag namelijk dat er in heel de wereld steeds meer mensen wakker werden tegen het huidige establishment. De gele hesjes in Frankrijk, de boeren in Nederland en Duitsland. In Spanje ging men de straat op. Trump die gekozen is wat een duidelijk statement maakt en natuurlijk de Brexit. Want geloof mij dat de EU op de achtergrond heel druk bezig is om hun plan nog steeds verder te laten groeien. En dat zijn we allemaal nu ineens vergeten?

Nee mensen er is meer aan de hand en we worden altijd bespeeld door de overheid en de poppenmeesters daarboven.

Nogmaals het is een rare tijd en laten we er voor elkaar zijn en wees voorzichtig maar blijf skeptisch, blijf nadenken en geloof niet klakkeloos wat je hoort bij de NPO, RTL Nieuws en andere main stream media. Dit soort nieuws zenders publiceren al jaren politieke propaganda.

070online.nl wenst iedereen sterkte toe in deze donkere tijden.
Keep Calm and keep thinking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *