De Duitse federale regering en de reguliere media houden zich bezig met schadecontrole na een rapport dat het gevestigde Corona-verhaal uitdaagt dat uit het ministerie van Binnenlandse Zaken is gelekt.

https://youtu.be/yECKXOdvSMQ

Enkele van de belangrijkste passages van het rapport zijn:

De gevaarlijkheid van Covid-19 werd overschat: waarschijnlijk ging het gevaar van het nieuwe virus op geen enkel moment verder dan het normale niveau.
De mensen die aan Corona sterven, zijn in wezen degenen die dit jaar statistisch zouden sterven, omdat ze het einde van hun leven hebben bereikt en hun verzwakte lichaam niet langer bestand is tegen willekeurige alledaagse stress (inclusief de ongeveer 150 virussen die momenteel in omloop zijn).
Wereldwijd zijn er binnen een kwartier niet meer dan 250.000 doden door Covid-19, vergeleken met 1,5 miljoen doden [ 25.100 in Duitsland ] tijdens de griepgolf 2017/18.
Het gevaar is duidelijk niet groter dan dat van veel andere virussen. Er is geen bewijs dat dit meer was dan een vals alarm.
Een verwijt zou in deze richting kunnen gaan: tijdens de Corona-crisis heeft de staat zichzelf bewezen als een van de grootste producenten van nepnieuws.
Tot nu toe zo erg. Maar het wordt erger.

Het rapport richt zich op de “vele en zware gevolgen van de Corona-maatregelen” en waarschuwt dat deze “ernstig” zijn.

Er sterven meer mensen door door de staat opgelegde Corona-maatregelen dan dat ze door het virus worden gedood.

De reden is een schandaal in de maak:

Een op Corona gericht Duits gezondheidszorgsysteem stelt levensreddende operaties uit en vertraagt ​​of vermindert de behandeling voor niet-Corona-patiënten.

Berlijn in ontkenningsmodus. De wetenschappers vechten terug.

Aanvankelijk probeerde de regering het rapport af te doen als ‘het werk van één werknemer’ en de inhoud ervan als ‘zijn eigen mening’ – terwijl de journalisten zonder vragen de gelederen sloten bij de politici.

Maar het 93 pagina’s tellende rapport getiteld “Analyse van het crisisbeheer” is opgesteld door een wetenschappelijk panel dat is aangesteld door het ministerie van Binnenlandse Zaken en samengesteld door externe medische experts van verschillende Duitse universiteiten.

Het rapport was het initiatief van een afdeling van het ministerie van Binnenlandse Zaken genaamd Unit KM4 en belast met de “Bescherming van kritieke infrastructuren”.

Dit is ook waar de Duitse functionaris klokkenluider, Stephen Kohn, werkte (ed), en van waaruit hij het naar de media lekte.

De auteurs van het rapport hebben al op 11 mei een gezamenlijk persbericht uitgebracht , waarin de regering wordt uitgescholden voor het negeren van deskundig advies en de minister van Binnenlandse Zaken heeft verzocht officieel commentaar te geven op de gezamenlijke verklaring van de experts:

“Therapeutische en preventieve maatregelen mogen nooit meer schade aanrichten dan de ziekte zelf. Hun doel zou moeten zijn om de risicogroepen te beschermen, zonder de beschikbaarheid van medische zorg en de gezondheid van de hele bevolking in gevaar te brengen, zoals die zich helaas voordoet ”

“Wij in de wetenschappelijke en medische praktijk ervaren de secundaire schade van de Corona-maatregelen bij onze patiënten op dialysebasis.”

Lees ook: Trump’s nieuwste get-rich-quick-regeling
“We vragen daarom het Federale Ministerie van Binnenlandse Zaken om commentaar te geven op ons persbericht en we hopen op een relevante discussie over de [Corona] -maatregelen, die leidt tot de best mogelijke oplossing voor de hele bevolking”

Op het moment van schrijven moest de Duitse regering nog reageren.

Maar de feiten bevestigen – helaas – de zorgen van de medische experts.

Op 23 mei getiteld de Duitse krant Das Bild getiteld: “Dramatische gevolgen van de Corona-maatregelen: 52.000 kankeroperaties vertraagd.”

Binnen waarschuwt een apotheker-arts dat “we de bijwerkingen van de Corona-crisis jarenlang zullen voelen”.

De klokkenluider schieten. Het bericht negeren.

Zoals Der Spiegel op 15 mei meldde: “Stephen Kohn [de klokkenluider] is sindsdien geschorst. Hij kreeg het advies een advocaat in te schakelen en zijn werklaptop werd in beslag genomen. ‘

Kohn had het rapport op 9 mei oorspronkelijk uitgelekt aan het liberaal-conservatieve tijdschrift Tichys Einblick, een van Duitslands populairste alternatieve mediakanalen.

Het nieuws van het rapport werd in de tweede week van mei mainstream in Duitsland – maar al in de derde week stopten zowel de media als de politici met het bespreken van de kwestie door te weigeren er commentaar op te geven.

Emblematisch was de aanpak van Günter Krings, de vertegenwoordiger van minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer – de klokkenluidersbaas:

Gevraagd dat hij het document serieus zou behandelen, antwoordde Krings:

‘Als je zulke papieren begint te analyseren, dan zul je binnenkort de jongens met de blikken hoeden uitnodigen voor parlementaire hoorzittingen.’

Mannen in hoeden van aluminiumfolie – Aluhut in het Duits – is een term die wordt gebruikt om mensen te beschrijven die geloven in complottheorieën.

In één artikel van Der Spiegel over de Corona-protestbeweging en de gevolgen van het uitgelekte rapport stond inderdaad maar liefst 17 keer het woord ‘samenzwering’!

En geen discussies over de kwesties die in het rapport zelf aan de orde komen.

Buiten Duitsland is het nieuws vrijwel niet gemeld.

De protestbeweging – of ‘Corona-Rebellen’.

Duitsers begonnen al in april met demonstreren tegen Lockdowns.

En duizenden burgers blijven elk weekend op demo’s verschijnen, ook al versoepelt de regering de beperkingen.

De demo’s zijn niet alleen tegen beperkingen, die eigenlijk relatief mild zijn in vergelijking met veel andere westerse landen.

De demo’s stellen het hele Corona-verhaal in vraag, en nog meer de principes ervan, met name de rol die Bill Gates speelt, als de op één na grootste donor van de WHO (de eerste sinds Trump de Amerikaanse bijdrage heeft opgeschort).

De grootste van die demo’s vond inderdaad plaats in Stuttgart op 9 mei, waar tienduizenden mensen zeiden nee te zeggen tegen de NWO.

Duitsers zeggen nee tegen een orwelliaanse oplossing die de regering op een dag zou kunnen opleggen uit een twijfelachtige ‘noodstatus’, van massasurveillance-apps tot verplichte vaccinaties.

Het uitgelekte rapport heeft bewezen dat hun vrees gegrond is.

Tenminste wat betreft het nepkarakter van de ‘Corona-pandemie’.

Bron: Strategic-culture.org

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *