3 thoughts on “Liefdevolle anti lockdown demonstratie 21 Juni op het malieveld

  1. Wat jammer dat deze demonstratie op een zondag georganiseerd wordt..!
    Hierdoor is het voor een grote groep van Christenen, die zich vierkant achter het initiatief scharen, onmogelijk om ook mee te doen…
    Graag dus voortaan een zaterdag voor zoiets reserveren!

  2. Wat een onzin. Mag je van God dan niet tussen 13.00 en 17.00 op het malie veld zijn. Omdat je God aanbid. Daar geloof ik niks van. Juist de mensen van God kunnen deze dag gebruiken en bidden met alle christenen tegen deze duivelse veranderingen in de maatschappij. Denk niet dat God daar tegen is. Maar wie ben ik . Kom deze dag voor de vrijheid en laten we samen bidden op het Malieveld.

  3. Dank voor de acties die gevoerd worden. Nu wordt er bot gevangen bij de overheid en rechterlijke macht om onze wensen kenbaar te mogen maken. Ik hoop dat Nederland voor maart 2021 wakker wordt en we met overmacht op twee partijen gaan stemmen en we onze vrijheid en cultuur terug kunnen krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Demonstratie in Den haag op dit moment voor behoud van onze cultuur en standbeelden!