Malieveld gaat morgen op slot

Morgen zou de liefdevolle anti lockdown demonstratie van viruswaanzin.nl plaatsvinden. Echter gaat deze niet door maar er willen toch nog veel mensen komen protesteren. Het gaat ook voor sommige mensen niet eens meer om de lockdown maar om het recht om te demonstreren.

Wat veel mensen vreemd vinden is dat de Black Live Matters demonstratie vandaag wel door mocht gaan maar de anti lockdown van morgen niet.

Een collega van ons was vandaag te plekken bij de BLM demonstratie en vroeg aan de politie wat er morgen gaat gebeuren. De politie gaf aan dat morgen het Malieveld op slot gaat.

73 thoughts on “Malieveld gaat morgen op slot

 1. Al deze aandacht voor de steeds groter wordende groep is welkom.
  Laat maar aanzwellen. Wij zijn met miljoenen. Vroeg of laat begrijpt iedereen dat er iets grondig mis is met onze regering.

  1. We kunnen niet worden verboden een wake te houden voor de democratie: #democratierip. Bloemetje mee, shirt aan, rouwen want op vrijdag is de democratie overleden.

  2. hahahahaah wat zijn ze bang voor de democratie, we zijn echt een autocratie geworden, mensen beginnen nu idd wakker te worden want er is echt iets mis hier. In Berlijn demonstreren al maanden mensen en er wonen bijna 4 miljoen mensen daar, oooo NL waar ga je naar toe???

  3. Malieveld op slot? Wat denken ze wel😓 Dan onaangekondigd picknicken in Scheveningen op het strand.
   Dit mag niet verboden worden! In wat voor maatschappij leven wij en onze kinderen en kleinkinderen, etc later.
   Hoe veel erger gaat dit nog worden?
   Protesteren met z’n allen! 👊👊👊

 2. Wat is nou een hekje? Daar denderen we gewoon doorheen met de trekker. Dat was bij het boerenprotest ook al het geval. Wat een pech, hek weg.

   1. Geef ze geen stok om mee te slaan mensen! Als het malieveld afgesloten is, dan verzamelen we voor de hekken en kunnen we daar of evt iets verder lopen om ergens anders op een groot open stuk picknicken. Ze kunnen niet alles dicht gooien😉

  1. Nee. De organisatie roept op om geweldloos te zijn. Roept alleen maar kwaad op. De rest van Nederland moet juist zien dat we vreedzaam zijn. Des te meer mensen zullen zich aansluiten.

  2. Ook om het hekje rouwen.we. omdat dat 10 jaar geleden werd vermoord door Anglica. Zij liet heschteck de plaats van hekje direct innemen.

  1. Als de overheid blijft liegen, worden er steeds meer mensen wakker van wat er nu echt plaats vindt. Hugo en Mark zijn een staatgreep aan het plegen en de regering staat buiten het spel zelfs een aantal militairen en politie agenten zijn nu wakker geworden. Er komt een tijd dat we massaal met 1 miljoen mensen naar Den Haag gaan, om onze vrijheid terug te nemen. Kosten wat het kost zullen we de duivel verdrijven.

 3. Ik zou zeggen, morgen met zijn allen naar de Dam in Amsterdam, want daar hebben ze een burgemeester die het recht op demonstratie een groot goed vind en er geen problemen mee heeft dat de anderhalve meter niet toepasbaar is

  1. zolang het over BLM gaat en dus niets te maken heeft met kritiek op het regime, dan vindt Femke het protestrecht heel belangrijk. Maar ik weet zeker als we tegen de lockdown, de maatregelen en/of het heersende nregime willen protesteren in A’dam, dan belt Femke net zo hard met de ME….

 4. Wat de vredigste demonstratie ever, zou moeten worden die mensen verbind mag niet? Echt krankjorum! Maar goed, we hebben geduld en uiteindelijk zal de gemeente Den Haag alleen maar helpen om de viruswaanzin nog duidelijker te maken bij een nog grotere groep mensen!

  1. als er op de dam gestaan mag worden samen met de burgemeester (: dan mogen wij wel een paar hekjes gaan verzetten .zo simpel is het eenmaal . demonstreren mag gewoon .. is het geen Malieveld ,, nou dan maar de binnenstad vol zetten .. ze doen het zelf nu );

 5. De nieuwe Corona wet
  ( teraniwet ) is dus al begonnen.
  De democratie is naar de klote.
  De linkse regering heeft met deze actie een duidelijk signaal afgegeven.
  De allochtone zwarte mogen alles.
  De mensen die echt een hart voor Nederland hebben woorden monddood gemaakt.
  Het nazisme steekt zijn kop weer op.
  Mensen die straks het vaccin weigeren krijgen een rode ster op hun jas.
  Woorden uit hun huis gezet en moeten zich melden in het getto op de hoefkade.

  1. New World order is aan zet! Mensen doe je ogen open! Teken van het Beest is in aantocht! Anti-Christ wacht op entree te maken! Mensen zullen veranderd worden na die vaccinaties en RIFD chip….. wat in robotjes ????? Jawel! Hoeveel mensen hebben gelachen om de terugkeer van Jezus om zijn mensen op te halen., de christenen die hun hart en heel hun wezen aan Jezus hebben gegeven zullen gered worden! Satan bestaat echt en wilt jouw ziel . Geef je hart aan de Here Jezus nu er nog tijd is! Kijk het na op de video’s RAPTURE 2020. Doe het zondaarsgebed en geef je hart aan Jezus!!!! Het is 1 minuut voor 12!!!! Kijk naar Jaap Dieleman, de waarheid maakt u vrij! Er is HOOP, maar niet meer in deze corrupte wereld die aarde heet, de machten der duisternis zijn losgelaten! SHALOM

 6. Natuurlijk, de orde valt niet meer te handhaven. Er zijn teveel agenten die niet willen optreden bij eventuele onregelmatigheden. Zij hebben de eed afgelegd op de Grondwet en deze “noodwet” is daarmee in strijd. Den Haag weet simpelweg niet wat ze er mee aan moeten.

 7. Dit zou een vredelievende bijeenkomst worden, zonder agressie, want daar bereik je niets mee…wij hebben óók het recht om te luisteren naar ze..groet..irene

 8. Viruswaanzin.nl wordt er nu van beschuldigd op te roepen te gaan picknicken op het Malieveld. Dit is NIET waar! Zij hebben gevraagd een bloem neer te leggen bij het gemeentehuis van eigen woonplaats. En hebben een Online event. Van 13.00 tot 17.00 uur de 21e. Zo misselijk van de media en diens uitingen vol sensatie en onwaarheden. Kan het misschien anders?

  1. Dus dat. En het word overal gedeeld. Dit is een hoax om mensen op het verkeerde been te zetten. Wie heeft jullie hiervoor betaal 007online om dit nepnieuws te verspreiden?

  2. Ik hoop van harte dat er morgen duizende mensen op dit plein verschijnen. Dan is het gelijk duidelijk dat wij nederlanders niet met ons laten sollen. En dat we voor onze vrijheid vechten

 9. Dit is ongelofelijk! Ondemocratisch!
  Wie is er bang van de stem van de gewone man?

  Ik wou ook komen. Vanuit Antwerpen, want hier in Vlaanderen slaapt iedereen precies nog…. maar de treinen rijden niet.

  Wie O wie is degene die uit deze waanzin (lockdowns en 1.5 m wetten) voordeel haalt??
  Ik vraag het me af?
  Het is niet jullie premier want die schat ik maar matig in. Ik denk dat die man niet weet wie hij dient. Ik weet het ook niet.
  Protest zal op een andere manier moeten gebeuren.

  1. Onze minister van gezondheid heeft een broer die onderzoek doet naar virologie en nana technologie, deze wordt betaald door de Gates foundation, deze minister heeft al niet goed gekeurd e vaccinaties gekocht voor 175 miljoen euro bij het onderzoek van Oxford dat ook betaald is door de Gates foundation pfffff

 10. De huidige machthebbers hebben de langste tijd gehad. Zeker als dergelijke acties meer op n dictatuur beginnen te lijken. Treurig. Remkes als dictator, een oude jas die hem uitstekend past.

  1. Ik kan niet naar Den Haag komen, Als protest hangt onze vlag omgekeerd buiten. Zou graag zien dat iedereen dat deed en men massaal op deze manier laat zien het niet eens te zijn

 11. Dit is zo ongelooflijk, het lijkt wel of ze bang zijn van liefdevolle mensen met het hart ♥ op de juiste plaats, dit is tegen alle regels van het menszijn in. De vrijheid die elk wezen op aarde heeft wordt beknot, ook nog kosmisch onwettelijk en tegen onze grondwet in.

 12. Toch wel fijn wanneer je in een democratie leeft waarbij grondwetten worden hooggehouden, behalve als het de top even niet uitkomt…

 13. Nu het is toch duidelijk onze democratie is niet
  Transperantie hoezo.
  Triest het gaat hier om onze kinderen en kleinkinderen.
  Wat moet ik nog toevoegen

 14. Het gaat hier over vrijheidsberoving, terwijl zoveel Mede-landers hebben ervaren dat wij helemaal niet ziek worden als wij maar buiten gaan ook niet door zgn druppeltjes.
  Dit is complete onzin!!!
  Waar wij ziek door worden wordt verwerkt in ons eten die vooral NIET Verteren, rijsmiddelen 450-500 etc, Baking-Soda, Bakkerszout, Bakpoeder, en de smaakversterker Mono-en diglyceriden, V-tsin.
  Zwaveldioxide, Bergamot dit komt voor in Zeepsoorten en Desinfectie-middelen, veroorzaakt acute benauwdheid en ontstekingen.
  Ook zoetstoffen kunnen voor veel problemen zorgen:
  Spieruitval, spierverlies!!!!

  1. Wat klets je toch man..aan bakingsoda worden allerlei gezondheidsvoordelen toegeschreven en bergamot is gewoon een vrucht of een kruit.
   Zit ook in earl grey thee.

 15. Sneue opdracht-geving van de Burgemeester…het mag wat kosten….
  Mij persoonlijk gaat het om mijn grondrecht op demonstratie en alle inperkingen van vrijheden door de , in mijn ogen, absurde ongefundeerde CONTINUERING van deze lockdown maatregelingen. Het riekt naar pure manipulatie, machtswellust en totale controle op de burgers zoals in China. En daarbij de financiële zakkenvullers die dollartekens in de ogen hebben als ze denken aan een vaccin! tegen Corona.
  Mijn bedoeling is dan ook alleen om bloemen neer te leggen als protest/ rouw tegen deze ontzeggingen van mijn democratische grondrechten …
  VVD (betekent toch De Volkspartij voor VRIJHEID en DEMOCRATIE!!!) Als zodanig is Rutte GEKOZEN door het volk…
  hij is daarbij behoorlijk van het padje afgedwaald… Daarom, vind ik, dient hij niet langer zijn positie te bekleden…zijn gedrag en beslissingen staan haaks op onze vrijheden… Laat hem maar bewijzen dat hij de gezondheid van de burgers voor ogen heeft. Wereldwijd is immers al lang WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD, dat Stress (waar Mijnheer Rutte en consorten door hun angst-zaaien voor zorgen) een aanslag is op ons immuun-systeem…Bah Bah

 16. Vol Gass met de trekker door de hekwerk bij maaiveld 🤣
  de overheid is een beetje dom, zal Máxima zeggen
  Ik zeg NEE tegen de spoedwet en nee tegen 1 ‘5 meter samenleving ! 🤮

 17. Genoeg andere plekken in Den Haag om te picknicken, Plein, Binnenhof, bij het stadhuis, Elk grasveld in de buurt….

 18. Ik ben 77 jaar en was van plan morgen, ondanks Vaderdag, bij de demonstratie aanwezig te zijn.
  Ik weet niet wat overspannen en burn out is, maar ben wel stressbestendig. Ten gevolge van alle beperkingen, opgelegd de NL regering, ga ik gevoelsmatig toch achteruit; dit probeer ik met homeopatische middelen te voorkomen. Na vele lezingen en berichten op YouTube en elders te hebben gevolg, ben ik tot de overtuiging gekomen van “virus waanzin”

 19. Deze bolsjewiek fascistische unie met een stel pedo’s die het enkel dictator willen zijn en Nederland stukje bij beetje vernietigen

 20. Gewoon beraden op heel langdurige – vreedzame acties en niet als een stel slachtschapen lijdzaam toezien wat Den Haag voor de tolerant Nederland gaat beslissen. Ze willen toch geen “Europesche lente (zomer in dit geval) in Nederland. Ben benieuwd hoe dit verder gaat in ons tolerante Nederland.

 21. Je moet die Hugo de jonge eens goed aankijken dan zie je dat de duivel in hem zit ,kan ook zijn dat hij vol zit met troep het zelfde geld ook voor grapperhaus

 22. Lieve mensen laten we kwaad niet met kwaad bestrijden maar met LIEFDE en RESPECT voor ELKAAR !! Wat donker is heeft Veel LICHT nodig !!💖

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

In de cel en een boete vanwege een stoepkrijtspray hartjes op een 1.5m logo

In de cel en een boete vanwege een stoepkrijtspray hartjes op een 1.5m logo. Dat overkwam Karin-Maria Keser. Het is ongelovelijk wat er op het moment allemaal gebeurt vanwege de lockdown en de gekte eromheen. Lees hieronder haar facebook bericht wat ze heeft meegemaakt. De wereld is stuk 💔 Ik […]