Voetbalsupporters botsen met politie, verboden Anti Lockdown demo verloopt in de ochtend liefdevol.

Michael Withuis

Een groep voetbalsupporters heeft zondag bij Den Haag CS de confrontatie gezocht met de politie. De groep is teruggedrongen, onder meer met politie te paard. De politie roept op Twitter mensen op niet naar de binnenstad te komen.

Voor de rest is de verboden anti lockdown in het begin van de middag rustig en vooral liefdevol verlopen.

De demonstratie van viruswaanzin.nl was door de Gemeente Den Haag verboden. Echter zijn er toch veel mensen vandaag gekomen.
Eerlijk werd er nog Fake News verspreid dat de organisatie van viruswaanzin.nl zelf had omgeroepen om te komen maar dat is onwaar. Zij zelf gaven aan om een bloemetje bij het stadhuis in je eigen gemeente te leggen als liefdevol protest in plaats van de geplande demonstratie.


Posted by Viruswaanzin on Sunday, 21 June 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

WHO draait 180 graden, en zegt nu dat asymptomatische verspreiding van coronavirus β€˜zeer zeldzaam is’

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft maandag 08-06-2020 een volledige 180 graden draai gemaakt. De WHO geeft nu toe dat asymptomatische verspreiding van het coronavirus β€˜zeer zeldzaam’ is. Maandenlang werd de wereld verteld om thuis te blijven en als je in het openbaar durft uit te gaan, draag dan een masker en blijf […]