FILM TIP: Super Size Me 2 – Holy Chicken

Michael Withuis

13 jaar na de documentaire ‘Super Size Me’ heeft de fastfood industrie een make-over ondergaan. Vandaag de dag lokken restaurantketens mensen met gezond, organisch en natuurlijk eten. Filmmaker Morgan Spurlock verkent deze nieuwe realiteit middels een benadering die nog heftiger is dan bij zijn eerste film: hij begint zijn eigen kippenfranchise. We volgen hem de hele weg, van het fokken van pluimvee, het maken van recepten, het ontwerpen van het merk en het zoeken naar een geschikte locatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Watchdogs Disinfection - Nieuw videokanaal tegen het corona beleid

Stop de censuur. En stop met het verder beperken van onze vrijheid. Wij zijn tegen de spoedwet. We hebben nog veel vragen. Jij ook? Word dan ook een waakhond en bewaak onze democratie. Bewaak het vrije woord. Bewaak onze menselijkheid. WATCHDOGS Disinfection is een nieuw videokanaal waarin bekende en onbekende […]