Watchdogs Disinfection – Nieuw videokanaal tegen het corona beleid

Michael Withuis 1

Stop de censuur. En stop met het verder beperken van onze vrijheid. Wij zijn tegen de spoedwet. We hebben nog veel vragen. Jij ook?
Word dan ook een waakhond en bewaak onze democratie.
Bewaak het vrije woord.
Bewaak onze menselijkheid.

WATCHDOGS Disinfection is een nieuw videokanaal waarin bekende en onbekende mensen zich uitspreken tegen het corona beleid van de overheid en de censuur in de media.
Je ziet hier een klein voorproefje/ trailer. Soon more!

Met o.a. Lange Frans, Tisjeboy Jay, Barry Altelaar, DJ Jean, Paul Elstak, Kristel Melissa Elstak, Jebroer, Bizzey, Tommy Parker, Boris Jeremic, Egbert-Jan Weeber, Adèle van der Plas, Dorien Rose Duinker, Nadia Denise Duinker en natuurlijk Robert F. Kennedy jr.

Camera: Boris Jeremic
Regie: Dorien Rose Duinker
Montage: Tommy Parker

One thought on “Watchdogs Disinfection – Nieuw videokanaal tegen het corona beleid

  1. Hartelijk dank voor dit kanaal. Ik ben niet bang voor het virus, maar ik ben wel bang voor mijn toekomst en die van mijn 2 jonge kinderen. Dit komt door de psychologische collectieve wurggreep waarin we nu met zijn allen zitten en in worden vast gehouden. Ik slaap slecht en mijn hartslag is constant hoog. Want waar gaat dit heen? Worden we straks gedwongen kanten op te gaan die we niet willen?.Als ik zoek op alternatieve kanalen en me uitspreek, merk ik dat sommigen fel reageren. Of ze geloven het niet omdat het een complottheorie zou zijn. Een vrije pers is heel belangrijk! Er zijn inderdaad teveel vragen nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

070online.nl – Aflevering/Podcast 1 - De Kennismaking

Ook te zien op Dailymotion Ook te zien op Vimeo Ook te horen op Spotify Ook te horen op iTunes De eerst aflevering van 070online.nl is er eindelijk. Na 8 jaar uit de media geweest te zijn ben ik nu terug met dit programma. Ik vertel in de eerste aflevering […]