Vanavond persconferentie met Rutte en De Jonge over corona-aanpak: Gaat Den Haag op slot?

Michael Withuis

Premier Mark Rutte en ‘coronaminister’ Hugo de Jonge geven maandag om 19.00 uur een persconferentie over de corona-aanpak, dat schrijft mediapartner Omroep West. Mogelijk worden voor de regio Den Haag, waar de besmettingen snel oplopen, nieuwe maatregelen aangekondigd.

Afgelopen zondag spraken ministers uit het kabinet en experts van het RIVM op het Catshuis informeel over eventuele maatregelen. De nieuwe opmars van het virus baart het kabinet grote zorgen. Volgens de RIVM staat Den Haag in de top 10 grootste coronabrandhaarden in Europa.

Best vreemd aangezien precies rond deze tijd juist normaal iedereen weer de griep begint te krijgen. De focus blijft maar op de besmettingen liggen terwijl je juist merkt dat het leven weer wat normaler werd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Ziekenhuis: ‘Het is gewoon niet waar dat wij hier overvol liggen’

De berichtgeving over corona leest als een script voor een horrorfilm. De vraag is in hoeverre de berichten kloppen. Donderdag verscheen in De Telegraaf een artikel met de kop ‘Dweilen met de kraan open op de corona-afdeling: Nog zo’n dienst en ik stop ermee’. De auteur van het stuk beweert […]