Deze petitie is geschreven met respect voor een ieder die getroffen is door COVID-19, overleden door het coronavirus (SARS-CoV-2), haar nabestaanden en met respect voor al het corona zorgpersoneel, dat onder overbelastende omstandigheden dit jaar hun uiterste inzet hebben gegeven.

Vergaande maatregelen werden in het voorjaar genomen om de corona uitbraak onder controle te krijgen. Zeer begrijpelijk in een tijd waarbij nog een hoop onduidelijk was omtrent de uitbraak van het coronavirus en de ziekenhuizen en IC’s vol liepen.

In deze petitie willen wij, voor hopelijk iedereen in begrijpelijke taal, uitleggen waarom de PCR-test (coronatesten) niet geschikt is als ondersteuning van het huidige beleid en de ziekenhuis- en ic-opnames en sterftecijfers een heel ander beeld laten zien. Daarnaast bespreken wij de effecten en de gevolgen van de huidige maatregelen, de communicatie vanuit de overheid naar de burgers. We sluiten af met eisen richting de overheid om ons zo snel mogelijk uit deze crisis te halen. Steun je deze eisen? Teken en bovenal deel dan deze petitie.

Klik hier voor de petitie en meer informatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *