Volgens het AD liggen ziekenhuizen in Den Haag, Delft en Zoetermeer zo vol dat operaties toch weer zijn uitgesteld en patiënten naar ziekenhuizen binnen en buiten de regio zijn overgeplaatst.

Om de zorg voor de patiënten met corona te kunnen waarborgen moet op korte termijn het aantal reguliere opnames in de kliniek minstens met 10 tot 20 procent worden afgeschaald, zo meldde het Netwerk Acute Zorg West (NAZW) maandagmorgen. Om nog zo veel mogelijk behandelingen door te laten gaan, worden waar mogelijk patiënten verplaatst. Ook wordt gekeken of de verpleeg- en thuiszorgsector patiënten kunnen overnemen.

Lees hier het volledige artikel

Wat is jouw mening of heb jij andere informatie? Mail dit dan naar info@070online.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *