Operaties weer uitgesteld

Michael Withuis

Volgens het AD liggen ziekenhuizen in Den Haag, Delft en Zoetermeer zo vol dat operaties toch weer zijn uitgesteld en patiënten naar ziekenhuizen binnen en buiten de regio zijn overgeplaatst.

Om de zorg voor de patiënten met corona te kunnen waarborgen moet op korte termijn het aantal reguliere opnames in de kliniek minstens met 10 tot 20 procent worden afgeschaald, zo meldde het Netwerk Acute Zorg West (NAZW) maandagmorgen. Om nog zo veel mogelijk behandelingen door te laten gaan, worden waar mogelijk patiënten verplaatst. Ook wordt gekeken of de verpleeg- en thuiszorgsector patiënten kunnen overnemen.

Lees hier het volledige artikel

Wat is jouw mening of heb jij andere informatie? Mail dit dan naar info@070online.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Demonstratie tegen spoedwet op het Plein goed verlopen

Op het Plein in Den Haag demonstreren ruim honderd demonstranten tegen de spoedwet. Zij lopen met spandoeken rond, met teksten als ‘Stop de onzinnige ondemocratische spoedwet’ en ‘Geen 1.5 meter, geen vaccin, geen spoedwet’. Demonstranten hebben op het Plein een grote kring gemaakt, waarbij mensen elkaars handen vasthielden. Ook hebben […]