Minuut stilte bij demonstratie tegen draconische coronawet in Den Haag

Michael Withuis

Honderden mensen hebben vandaag aan het eind van de middag gedemonstreerd op het Malieveld in Den Haag tegen de coronaspoedwet.

‘Draconische wet’
Eerste Kamerleden werden opgeroepen tegen ‘de meest draconische wet ooit’ te stemmen. De senaat buigt zich komende week over de coronawet die de plaatselijke noodverordeningen vervangt. De wet geeft de coronamaatregelen een juridische basis.

De demonstratie die vrij rustig verliep, werd rond 19.00 uur afgesloten met een minuut stilte ‘voor de vrijheid’. Op en rond het Malieveld was veel politie aanwezig. De organisatie spreekt van een geslaagde en liefdevolle actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

070online.nl – Aflevering/Podcast 4 – Complotgekkie

Ook te horen op Spotify Ook te horen op iTunes Ook te zien op DailyMotion In deze aflevering bespreek ik complottheorieën en wat mijn mening hierover is. Links naar de besproken informatie: Disney gaat zich vanaf nu voornamelijk focussen op streaming NCTV bezorgd over complottheorieën rond corona, vreest ‘geweldsdaad’ van […]