Het gerenommeerde Restaurant Fouquet, gevestigd aan de Javastraat 31a in Den Haag, opent opnieuw zijn deuren. Onder leiding van chef Raymond Meere en zijn zonen Ferri en Donovan. Met deze heropening wordt het een echt familiebedrijf, waarin jarenlange culinaire traditie en innovatie samenkomen. Restaurant Fouquet met de toevoeging Meere’s is klaar voor een nieuw hoofdstuk.
Fouquet staat bekend om zijn verfijnde Franse gerechten, bereid met verse, lokale en seizoensgebonden ingrediënten. De familie Meere zet deze rijke traditie door met een vernieuwd menu dat zowel klassieke als moderne smaken combineert. “Het is een eer om de nalatenschap van Sebastiaan de Bruijn voort te zetten en een eigentijdse, soms oriëntaalse twist toe te voegen – of zoals ik het zelf noem, (con)fusion cuisine,” aldus Raymond. “Bovendien houd ik van ‘toegankelijk chique’, omdat ik het fantastisch vind om al onze gasten, culinair te kunnen verwennen.”
De heropening van Fouquet markeert niet alleen de start van een nieuwe culinaire reis, maar ook een gelegenheid om de intieme en warme sfeer van het restaurant opnieuw te beleven. Vanaf medio november zal Fouquet Meere’s de gasten verwelkomen voor zowel informele diners als speciale gelegenheden.
De website en het reserveringssysteem zijn nog niet gereed, echter is reserveren wel mogelijk via e-mail: fouquet.meere@gmail.com of tel. 0657 838 608