21:00 tot 01:00 - 24 februari 2023
Muziekcafé Musicon, Soestdijksekade 345, Den Haag

Volgens Bonny en Joke ontbrak er nog wel iets in het uitgaansleven van Den Haag. In hun beleving is het erg lastig om een plek te vinden waar je lekker kunt dansen als je uitgaat. Er is éénmaal in de maand dansen in het Koorenhuis. Dat is leuk, maar het is dus maar één keer in de maand. Daar moest verandering in komen.

Het idee en de naam waren eigenlijk snel bedacht. Want zeg nou zelf; we gaan toch allemaal graag dansen en sjansen? Het concept is simpel; iedereen is welkom: oud, jong, man, vrouw en alles ertussenin. Bij binnenkomst krijg je een bandje, dan weten we dat je hebt betaald. Dit bandje is rood, wit of blauw. Rood is “geen interesse in een flirt”, wit betekent “ik sta ervoor open” en blauw betekent “het is ingewikkeld”.

Deze keer organiseren we de feestjes in de Steen- en Raamzaal van Musicon. Het idee en de opzet is dat we daarna, als alles goed gaat, naar de concertzaal gaan.

Entree € 5,00. Na 22:00 uur € 7,50. Betalen aan de deur, pin en cash. Bar is alleen pin.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 21:00 - 01:00 :

Exporteer