7Fest
14:00 tot 23:00 - 20 juli 2024
Zuiderpark, Den Haag

Op zaterdag 20 juli zal het Zuiderpark in Den Haag bruisen van muziek en cultuur, dankzij 7Fest, gepresenteerd door niemand minder dan de trotse Hagenees en internationaal bekende artiest, Frenna.

7Fest is meer dan zomaar een muziekevenement; het is een viering van diversiteit en een podium voor een breed scala aan muziekgenres. Met een indrukwekkende line-up van nationale en internationale artiesten belooft het festival een dag vol muzikale ontdekkingen en onvergetelijke optredens.

Op het programma van 7Fest dit jaar staan optredens van gerenommeerde artiesten zoals Broederliefde, Cho, Poke, Yade Lauren, Jonna Fraser, La Rouge, Idaly en Jayh Jawson. Maar dat is nog niet alles. Het festival verwelkomt ook internationale talenten, waaronder Nigeriaanse rappers Odumodublvck en Shallipopi, Belgische sensatie Dystict, en Britse DJ Tiffany Calver. Lokale DJ’s, zoals Benny Rodrigues, Maqossa, en Joëlla Jackson, zullen de sfeer verder verhogen met hun unieke sounds.

Uiteraard zal Frenna zelf ook het podium betreden, waardoor fans de kans krijgen om zijn onmiskenbare hits live te ervaren.

Met een mix van nationale en internationale talenten belooft 7Fest een dag te worden die de rijke muzikale tradities van Den Haag en daarbuiten viert. Mis deze unieke ervaring niet en reserveer nu je tickets voor 7Fest!

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 14:00 - 23:00 :

Ticket Detail

Exporteer