Dagje Outsiders Festival
13:00 tot 23:00 - 27 juli 2024
Zuiderpark, Den Haag

Het grote nieuws is eindelijk naar buiten gekomen: het Dagje Outsiders Festival staat voor de deur! We gaan het hele circus naar buiten brengen en jij bent uitgenodigd om mee te doen aan dit onvergetelijke spektakel!

Wat Kun je Verwachten?
Een van de Grootste Stages Ooit Gebouwd in het Zuiderpark: We hebben een van de grootste podia ooit in het Zuiderpark gebouwd. Bereid je voor op een adembenemende show van licht en geluid die je zeker zal verbazen!

De Dikste Line-Up Tot Nu Toe: We hebben de dikste line-up ooit samengesteld met namen die nog nooit eerder samen een podium hebben gedeeld. Het wordt een feest om nooit te vergeten, met voor elk wat wils!

De Beste Kater van je Leven: Na een avond vol plezier beloven we je de beste kater die je ooit hebt gehad op de volgende dag. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten!

Pre-registratie Aanbevolen
Gezien de enorme belangstelling adviseren we iedereen om zich vooraf te registreren. Op deze manier krijg je volgende week 24 uur eerder de kans om tickets te bemachtigen voordat de verkoop voor het grote publiek begint.

Hoe Registreer je je?
Ga naar www.avondjeoutsiders.nl en meld je aan voor pre-registratie. Mis deze kans niet om als een van de eersten tickets te bemachtigen voor het Avondje Outsiders Festival!

Kom Ook!
We kijken er enorm naar uit om jullie allemaal daar te zien. We beloven een avond vol plezier, muziek en onvergetelijke momenten. Mis dit niet!

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • Officiële tijd nog onbekend - :

Ticket Detail

Exporteer