BAGGIO IN CONCERT
20:00 tot 23:30 - 24 februari 2024
Podium Aan Zee, Keizerstraat 58 Scheveningen

Eentje om met rood in je agenda te onderstrepen: Baggio in Concert! De multi-instrumentalist die zowel te werk gaat in Amerika,

Schotland en Nederland, komt met zijn band op 24 Februari naar de Podium aan Zee in het hart van Scheveningen om de boel wakker te schudden.

Baggio werd in 2016 gevraagd voor The Voice of Holland. Daaruit is een samenwerking gegroeid met Mitch Malloy (Taylor Swift, White Lion). Naast sessiemuzikant en artiest zijn, is Baggio ook producer en schrijver. Op dit moment toert hij met de Top 2000 Live band langs alle theaters van Nederland en op Scheveningen zal hij met zijn band veel van zijn eigen materiaal spelen, maar ook een aantal hits van ‘DÉJÀ VU’. Een ware beleving van heerlijk rock- en popmuziek en alles op de manier zoals alleen Baggio dat kan.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 20:00 - 23:30 :

Exporteer