Beatstad Festival
18:00 tot 23:00 - 1 september 2023
Strand Noord, Scheveningen, ter hoogte van de Koot. Strand Noord 1, 2586 JK Den Haag

Het roemruchte Haagse festival Beatstad keert éénmalig terug. Niet op het Malieveld, waar het van 2005 tot en met 2010 werd gehouden, maar op het strand van Scheveningen.

DI-RECT, Goldband, Son Mieux en Prins S. en De Geit
Den Haag mag weer trots zijn op de (wereld)beroemde artiesten die de stad heeft voortgebracht. Dat was in de jaren ‘60 al het geval met bands als Shocking Blue, the Motions, Golden Earring, Earth en Fire en Focus. En in de jaren ’90 met artiesten als Anouk en Kane.

Maar ook anno 2023 is de Haagse muziek scene razend populair!
En om dat te vieren keert het legendarische Beatstad Festival terug met een hele speciale editie! DI-RECT, Goldband, Son Mieux en Prins S. en De Geit, allemaal afkomstig uit Den Haag, hebben de handen ineengeslagen voor dit bijzondere project en gaan éénmalig hetzelfde podium betreden op het strand van Scheveningen

DI-RECT, Goldband, Son Mieux en Prins S. en De Geit, onafhankelijk van elkaar, zeer succesvol en bij eigen concerten goed voor vele tienduizenden bezoekers per jaar. Den Haag is trots op deze artiesten en deze artiesten zijn trots op Den Haag.

Nog niet eerder heeft deze nieuwe generatie aan artiesten gezamenlijk een eigen concert in hun woonplaats Den Haag gegeven. Er kan dus, net als tijdens de eerste editie van Beatstad Festival in 2005, weer over een historische gebeurtenis worden gesproken.

The Next Generation
In 2005 vond de eerste editie van Beatstad Festival plaats met destijds optredens van de Haagse Golden Earring, Kane en DI-RECT. Er werd toen gesproken over een historisch moment en anno 2023 herhaalt de geschiedenis zich. “Bij de eerste editie in 2005 waren wij met DI-RECT ook al van de partij. Toen waren wij de nieuwe garde, het is te gek om nu opnieuw hier te staan, samen met een waanzinnige generatie nieuwe artiesten. Dit wordt er één voor in de boeken!” Aldus DI-RECT

De organisatie biedt inwoners uit regio Haaglanden de exclusieve kans om zich te pre-registreren voor het ‘Haags Kwartiertje’ om zo 15 minuten eerder toegangsbewijzen te kunnen aanschaffen. De reguliere kaartverkoop start vanaf vrijdag 17 maart om 10:00 uur via www.beatstad.nl en zijn te koop voor €55,00 (excl. servicekosten). Beatstad Festival vindt plaats op het strand van Scheveningen, ter hoogte van het Noordelijk Havenhoofd en is onderdeel van Live on the Beach.

Locatie
Strand van Scheveningen
T.h.v. Noordelijk Havenhoofd Den Haag

Programma Beatstad Festival
16:30 uur: Deuren open
17.30 uur: Prins S. en De Geit
19.00 uur: Son Mieux
20.30 uur: Goldband
22.00 uur: DI-RECT
23.00 uur: BEATSTAD Afterparty
23:30 uur: Einde

Over Beatstad Festival
Beatstad Festival is onderdeel van Live on the Beach, het muziek- en concertplatform dat jaarlijks een weekend lang een concertterrein laat herrijzen op het strand van Scheveningen. Het strand is een unieke locatie voor zowel de artiest als publiek, wat bijdraagt aan een geweldige sfeer. Deze concerten trekken jaarlijks tienduizenden bezoekers uit heel het land.

Bij BEATSTAD Festival staan de Haagse artiesten centraal die samen een groots concert geven. Op een zomerse dag genieten van je favoriete artiesten, lekker eten en drinken in de sfeer van strand, zee en zon: dat is Beatstad Festival.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 18:00 - 23:00 :

Ticket Detail

Exporteer