CaDance Festival
18:00 tot 23:00 - 19 mei 2023
Centrum, Den Haag

Korzo’s eigen festival keert na 4 jaar terug met als thema: Where worlds collide and connect 

De wereld is constant in beweging. Hoe die wereld eruitziet, dat bepalen wij. Door onze eigen flow, overtuigingen, angsten en verlangens geven wij richting. Met steeds grotere tegenstellingen lijken we verder uit elkaar te drijven, maar wat als we in die beweging juist dichter bij elkaar proberen te komen? We draaien om elkaar heen, als op een dansvloer waar verschillende ideeën ronddwalen. Elkaar vastpakkend en al wiegend zoeken we naar wat ons in beweging zet.

Tien dagen lang geniet je in Korzo en op bijzondere locaties in Den Haag van de allernieuwste voorstellingen, dicht op de huid van onontdekte en toonaangevende makers.

De vraag is niet of we elkaar ontmoeten, maar hoe die ontmoeting eruit ziet. Elke ontmoeting heeft de mogelijkheid om iets nieuws in beweging te zetten. Cadance is tien dagen lang de plek waar werelden samenkomen én met elkaar botsen. Als in een overvolle club waar ineens ruimte ontstaat om tussen mensen door te lopen. De vraag is: door wie laat jij jezelf in beweging zetten?   

Klik hier voor het programma.

EARLY BIRD TICKETS
€9,- / €14,-
SOLD OUT

NORMALE TICKETS
€12,- / €25,-

COMBI
TICKETS
€25,- / €30,-

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.