CAMERETTENFESTIVAL
20:15 16 september 2022 tot 23:00 17 september 2022
Theater en Filmhuis Dakota, Zuidlarenstraat 57, 2545 VP Den Haag

Cameretten is het oudste én grootste cabaretfestival van Nederland. Dit festival biedt een grote diversiteit op het gebied van komische acts. Van oneliners tot persoonlijke verhalen en van geëngageerde liedjes tot rauwe stand-upcomedy.

Cameretten is een wedstrijd. Uit alle aanmeldingen zijn circa 20 acts gekozen die het tegen elkaar opnemen tijdens de voorrondes in Den Haag. Een van deze voorrondes is bij Theater Dakota. Per avond spelen vijf cabaretiers een deel van hun programma. Na deze energieke avond worden er zes acts gekozen die doorstromen naar de halve finales. De finalisten van Cameretten worden traditiegetrouw de topcabaretiers van de toekomst. En die kun je tijdens deze avond bij Dakota al ontdekken!

Eerdere winnaars van Cameretten zijn o.a.: Brigitte Kaandorp, Herman Finkers, Theo Maassen, Marc-Marie Huijbregts, Daniel Arends, Jandino Asporaat,Ronald Goedemondt, René van Meurs, Patrick Laureij en nog meer.

Je kunt voor deze twee shows ook een combiticket kopen van €25,-, dan zie je wel tien cabaretiers. Dat is toch om te smullen!

GRATIS DRANKJE
Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Op vertoon van je voorstellingsticket. We nodigen je bij deze voorstelling uit om je drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling af te halen bij de bar van ons Café ZUID 57.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 20:15 - 0:00 : Vrijdag 15 september
  • 20:15 - 0:00 : Zaterdag 17 september

Exporteer