Circus Renz in het Zuiderpark
14:00 14 september 2023 tot 19:00 24 september 2023
Zuiderpark, Den Haag

Circus Renz Berlin staat vanaf vandaag 14 tot en met 24 september in het Zuiderpark in Den Haag. De tenten van het circus staan aan de kant van de Soestdijksekade.

In het programma staan paarden centraal afkomstig uit de bekende stallen van de familie Renz. Ook zijn er jongleurs en trapezenummers op de grond van de piste maar ook hoog in de nok van de tent. En natuurlijk mag de clown niet ontbreken.

Mensen met een Ooievaarspas kunnen tegen gereduceerd tarief naar het circus. Deze kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de circuskassa en op vertoon van de pas. Overige kaarten zijn ook online te reserveren.

Er zijn voorstellingen op donderdag om 17.00 uur, vrijdag om 17.00 uur, zaterdag om 14.00 uur en zondag om 13.00 uur. Het programma duurt twee uur inclusief pauze.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Exporteer