Clubhopping Festival 2024
18:00 7 september 2024 tot 23:00 3 juli 2024
Centrum, Den Haag

Na het ongekende succes van afgelopen jaar wordt op zaterdag 7 september 2024 de vijfde editie van het Clubhopping Festival georganiseerd in de Haagse binnenstad. Op vertoon van een Clubhopping-polsbandje (€3,50) krijg je als bezoeker toegang tot maar liefst drieëntwintig deelnemende clubs en danscafés in Den Haag en kun je gebruikmaken van nachtvervoer door de Haagse binnenstad.

Iedere deelnemende locatie zorgt deze avond voor een uiteenlopende danceprogrammering: van urban tot techno, R&B, house, dancehall, drum & bass en disco. Naast (inter)nationaal bekende DJ’s en acts, zal er tijdens Clubhopping ook volop Haags talent aanwezig zijn.

Via Clubhopping.nl zijn tickets te koop (€3,50). Tussen 20:00 en 02:00 uur haal je op vertoon van je ticket een polsbandje op aan de Kalvermarkt (zie kaart). Hop van club naar club in de Clubhopping stadstrein, laat je voor de club afzetten door een van onze tuktuks of hop in een shuttle!

Wil je meer informatie over de tickets, het uitgiftepunt van de polsbandjes, de deelnemende locaties, het programma en het nachtvervoer, neem dan een kijkje op www.clubhopping.nl.

Het Clubhopping Festival vindt plaats tijdens het culturele weekend van Den Haag. Noteer dit feestweekend in jouw agenda!

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Ticket Detail

Exporteer