Cool Event Scheveningen
09:00 tot 22:00 - 11 november 2023
Scheveningen Bad, Strandweg, 2586 JK Den Haag
SpeelgoedSpeelgoed

Van 11 november tot en met 11 februari staat Scheveningen in het teken van het Cool Event. Voor de 15e keer wordt deze winterse traditie georganiseerd, en het belooft een bijzondere editie te worden. Het Kurhausplein wordt namelijk omgetoverd tot een waar winterparadijs met een supergrote overdekte schaatsbaan van maar liefst 600m2.

De Schaatsbaan: Winterpret voor Jong en Oud
Op de overdekte ijsbaan voor het Kurhaus in Scheveningen kunnen zowel jong als oud genieten van winterpret. De schaatsbaan is geopend van 11 november tot en met 11 februari 2024. De toegangsprijs voor de Kurhaus on Ice schaatsbaan bedraagt € 7,50, en voor € 12,50 kun je ook schaatsen huren. Belangrijk om te weten: noren zijn niet toegestaan op de schaatsbaan vanwege de veiligheid, en het dragen van handschoenen is verplicht.

Beleef Scheveningen: Meer dan Alleen Schaatsen
Scheveningen, als de bekendste badplaats van Nederland, biedt meer dan alleen schaatsplezier. Naast de Cool Event-activiteiten kun je genieten van De Pier, SEA LIFE, de Palace Promenade, Museum Beelden aan Zee, Holland Casino, Pathé en het Circustheater. Of maak een heerlijke strandwandeling en ontdek de gezellige winkels en eetgelegenheden in winkelcentrum de Palace Promenade.

Scheveningen heeft voor elk wat wils, en met de historische binnenstad van Den Haag op slechts een kwartiertje afstand, is het de perfecte locatie voor een complete winterse ervaring. Reserveer je tickets voor de schaatsbaan en beleef een koninklijke winter in Den Haag!

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 09:00 - 22:00 :

Exporteer