De Magische Media Goochelshow: een betoverend uitje in de voorjaarsvakantie
11:00 tot 13:00 - 26 februari 2023
Beeld en Geluid Den Haag, Zeestraat 82, 2518 AD Den Haag

In de voorjaarsvakantie organiseert Beeld & Geluid in Den Haag de Magische Media Goochelshow. Goochelaar Lars van Tuijl komt langs en heeft bizarre breinbrekers over jouw leven online in petto. Op zondag 26 februari zijn kinderen vanaf 6 jaar welkom met hun (groot)ouders of begeleiders.

Programma
De Magische Media Goochelshow bevat wonderbaarlijke breinbrekers om kinderen te triggeren, verbazen en te helpen bij het omgaan met internet en (social) media. Wat is nou een sterk wachtwoord? Hoeveel weet internet eigenlijk al van jou? Hoe weet je of iemand op het internet wel echt is wie hij zegt?

Magische brein-hacker Lars van Tuijl speelt met deze vragen en laat een aantal wonderbaarlijke demonstraties zien die grenzen aan het onmogelijke. Informatieve weetjes en interessante eye-openers worden versterkt door magische wow-momenten. Dit is een voorstelling waarbij kinderen leren, lachen en gelijk van de ene verbazing in de andere vallen!

Meester-goochelaar Lars van Tuijl was eerder te zien in het NPO ZAPP tv-programma De Buitendienst.

Een ticket voor De Magische Media Goochelshow kost €7,50 voor kinderen en volwassenen. Met een kortingskaart zoals CJP-pas, Museumkaart of Ooievaarspas kosten tickets €5,-.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 11:00 - 13:00 :

Exporteer