De Parade
14:00 5 juli 2024 tot 02:00 21 juli 2024
Westbroekpark, Den Haag

In Den Haag wordt het Westbroekpark elke zomer omgetoverd in een tijdelijke culturele straat met theatertenten, fonteintenten en zelfs een nostalgische zweefmolen! De Parade in Den Haag vindt van vrijdag 5 t/m zondag 21 juli plaats.

Openingstijden
Zondag tot en met donderdag: 14.00 uur – 00.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 14.00 uur – 02.00 uur

Kaartverkoop
Terreinkaarten koop je online of bij de kassa bij de ingang van het terrein.

Eten en drinken
Geniet van zomerse gerecht en dagelijks wisselende specialiteiten van La Cantine, strijk neer op het terras van HotMamaHot, het restaurant in Aziatische stijl. Bij Tante Naan eet je de lekkerste curry’s en Indiase snacks of bestel houtoven gebakken flatbread uit alle windstreken en werelddelen bij Casa Nova.

Bij ArtiCrepe brengen creppy kunstenaars binnen enkele minuten jouw mooiste en wildste fantasieën tot leven, snoep was nog nooit zo lekker bij de meisjes van De Snoep en bij Poffertjespaleis Au Gwen Marie bak je eigen poffertjes, voor klein en groot, voor jong en oud en van vroeg tot laat. En last but not least, de cocktailbar Juicy’s: onder exotische lampionnen geniet je hier van heerlijke cocktails, kleine hapjes en meer.

Locatie
Het Westbroekpark is één van de mooiste parken van Den Haag. Het park heeft grote speelweiden, vijvers en watergangen. Door de losstaande boomgroepen en de schilderachtige doorkijkjes doet het denken aan een Engels park. Het Westbroekpark staat vooral bekend om de prachtige rozentuin: het in 1960 aangelegde Internationaal Rosarium. Hier bloeien tussen juni en eind oktober 20.000 rozenstruiken op ongeveer 300 bedden. Het zijn de nieuwste soorten die door de kwekers uit de gehele wereld gewonnen en vrijwillig ingestuurd worden. In het Westbroekpark is een Wokrestaurant gevestigd en theesalon de Waterkant.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Exporteer