Den Haag Outdoor Festival 2023
12:00 tot 00:00 - 17 juni 2023
Zuiderpark, Den Haag

Met de zomer in aantocht kunnen Festivalliefhebbers dit jaar hun hart ophalen. De organisatie heeft dik uitgepakt en heeft de line-up bekend gemaakt. 17 juni 2023 MOET JIJ in het Zuiderpark zijn!

Als we de area’s doornemen zie je al snel dat er overal flink wordt uitgepakt.

Eerder al maakte de organisatie bekend dat er een nieuwe Stage gelanceerd zou worden op Den Haag Outdoor. De “Hard & Hollands Stage”, in samenwerking met de immens populaire Haagse artiest, Outsiders. De roep klonk al langer voor een podium waar de liefhebbers van de hardere stijlen bediend zullen worden. Samen met de in Den Haag zo geliefde Nederlandstalige muziek, zijn de hardere stijlen inmiddels dankzij Outsiders een gouden combinatie gebleken. Op dit podium zie je optredens van Zany, Django Wagner, Ruthless, Bass Chaserz, Frank van Etten en The Viper. Ook maakt volkszanger Chicco hier zijn opwachting. Hij is met zijn 20 jaar een opvallende verschijning. Hij is de belichaming van het Haagse culturele erfgoed: “de Haagse mat”.

In de Techno Area heeft de organisatie Bart Skils weten te strikken. Bart Skils mag zich één van de beste Nederlandse Techno artiesten noemen. Verder wachten in de grote Techno Tent optredens van Cynthia Spiering, [KRTM], De Sluwe Vos, Stan Christ, Analog Kitchen en de Haagse Technoheld Remy. Tenslotte prijkt Rob Janssen op deze line up, waarmee hij maar liefst twee optredens heeft tijdens dit Festival. Hij staat als DJ Rob met MC Joe namelijk ook op de ASTA Stage.

Op de Urban Stage staan enkele van de meest populaire artiesten van dit moment. Zo maken Bizzey en ook Jonna Fraser, die 2 weken geleden twee keer de AFAS Live uitverkocht, hier hun opwachting. Naast de wereldberoemde Chuckie, beklimmen onder meer ook The Partysquad, Fraasie & Nesim, Johnny 500, Diaz & Bruno en Gio & Keizer het podium.

De Techhouse Stage wordt dit jaar voor het eerst gehost door “Zeus”. Hier staan de populaire Benny Rodrigues, Mr. Belt & Wezol en Philou Louzolo geprogrammeerd. Maar ook Erick E, ROOG, Millean. en Andrew Mathers staan op deze Zeus Techhouse Stage.

Uiteraard is dit jaar de ASTA Classics Stage weer onderdeel van Den Haag Outdoor. The Darkraver, een “publiekslieveling die sinds het begin van de jaren ’90 nog nooit een weekend vrij geweest is”, neemt ons mee terug naar die jaren met een Classics optreden. Hij wordt vergezeld op de line up van deze area door niemand minder dan DJ Rob & MC Joe, Panic, Miss Monica, DJ Jose en natuurlijk Mark van Dale & Peter van Leeuwen (ook bekend als Coen Bom, de voormalig eigenaar van de legendarische discotheek ASTA aan het Spui). Ook de Haagse oude bekende “Gizmo” zal optreden op deze Stage.

Den Haag Outdoor staat bekend om zijn unieke sfeer. Het is een Festival voor iedereen. Het enige waar geen ruimte voor is op Den Haag Outdoor is voor de hokjesgeest. Het draait enkel en alleen om muziek, dansen, feest en gezelligheid. Dat is overal in terug te zien en te voelen. 5 podia met de meest uiteenlopende muziek, unieke en sfeervolle aankleding, een zeer breed aanbod aan foodtrucks, diverse attracties, meer dan voldoende plekken om te chillen.

Scoor snel een ticket want ze vliegen de deur uit!!
EARLY BIRD €37.65 EXCLUDING FEE €3,50

LINE-UP

URBAN
▪️ Jonna Fraser
▪️ Bizzey
▪️ Chuckie
▪️ The Partysquad
▪️ Fraasie & Nesim
▪️ Johnny 500
▪️ Diaz & Bruno
▪️ Gio & Keizer
▪️ Biggi
▪️ Pal Mundo Soundsystem
▪️ Ziggy
▪️ Jayh Martina
hosted by: Q-Bah

TECHNO
▪️ Bart Skils
▪️ Cynthia Spiering
▪️[KRTM]
▪️ De Sluwe Vos
▪️ Remy
▪️ Stan Christ
▪️ Analog Kitchen
▪️ Rob Janssen

HARD & HOLLANDS
▪️ Outsiders
▪️ Zany
▪️ Ruthless
▪️ Bass Chaserz
▪️ The Viper
▪️ Dr. Rude
▪️ Django Wagner
▪️ Frank van Etten
▪️ Chicco
▪️ Wesley Ponsen
▪️ Loud & Fout
▪️ Wesley de Bruin
▪️ Spike E & Hans Glock
▪️ Kevin Montana B2B DB Hard
hosted by: MC The Russian

ZEUS TECHHOUSE STAGE
▪️ Benny Rodrigues
▪️ Mr. Belt & Wezol
▪️ Philou Louzolo
▪️ Erick E
▪️ ROOG
▪️ Millean.
▪️ Andrew Mathers
▪️ Sven Fields
▪️ Bob Abram

ASTA
▪️ DJ Rob & MC Joe
▪️ The Darkraver
▪️ Panic
▪️ Mark van Dale & Peter van Leeuwen
▪️ Miss Monica
▪️ DJ Jose
▪️ Gizmo
▪️ Bountyhunter
▪️ Hurricane B2B Defendor
hosted by: Paul T

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 12:00 - 00:00 :

Ticket Detail

Exporteer