Embassy Festival
12:00 1 september 2023 tot 20:00 2 september 2023
Lange Voorhout, Den Haag

Het Embassy Festival Experience biedt bezoekers op het Lange Voorhout een culturele, culinaire en muzikale ontdekkingsreis van twee dagen.

In het hart van Den Haag op een steenworp afstand van het Binnenhof geniet je hier vandaag van de internationale markt, het kindercomplex en de verschillende uitvoeringspodia van het Embassy festival. Dit is het enige evenement ter wereld waar zoveel ambassades samenkomen om de schoonheid van cultuur te delen en te vieren. In samenwerking met de ambassades kan het festival beleef je hier de authentieke en wereldse beleving van muziek en dans. Het Embassy Festival is het bewijs dat het delen van cultuur eenheid schept en verwondering oproept. Ontmoeten, buiten je comfortabele zone stappen en je laten verwennen in een zee van cultuur, trots gehost in de Internationale stad van Vrede & Recht.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 12:00 - 20:00 :

Ticket Detail

Exporteer