Festival De Betovering
09:30 tot 18:00 - 25 oktober 2024
Centrum, Den Haag

Festival De Betovering is het internationale kunstfestival voor de jeugd met spetterende voorstellingen en workshops op meer dan 55 locaties in en buiten Den Haag.

Editie 2024
Tijdens de herfstvakantie van 25 t/m 2 november 2024, zal Den Haag wederom in het teken staan van festival De Betovering, internationaal kunstfestival voor de jeugd. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich negen dagen lang onderdompelen in theater- en dansvoorstellingen, films, muziek, workshops en straattheater.

De leukste herfstvakantie van Nederland
De Betovering is een cultureel feest waar kinderen uitgedaagd worden, zich suf lachen, ontroerd en verrast worden, op het puntje van hun stoel zitten, zichzelf overtreffen en geïnspireerd raken, en hun fantasie op vol vermogen draait! Bekijk het programma en geniet van de allerleukste voorstellingen uit binnen- en buitenland of ga lekker zelf aan de slag met een leuke workshop, in vrijwel alle theaters, musea en bibliotheken maar ook op straat. Iedereen is welkom!
Iedereen is welkom tijdens De Betovering 2024, dus ook kinderen voor wie bewegen, stilzitten, horen, zien of prikkels verwerken minder vanzelfsprekend is.

BetoveringTV
De nieuwe digitale omgeving van Festival De Betovering voor en door kinderen. Geniet met BetoveringTV ook vanuit thuis en na oktober van dat fijne festivalgevoel. Abonneer je alvast op het YouTube-kanaal om de afleveringen niet te missen!

Programma
Er wordt hard gewerkt om het nieuwe programma in 2024 te presenteren. Houd deze pagina goed in de gaten.

Toegankelijkheid en inclusie
Tijdens De Betovering is iedereen welkom, dus ook kinderen waarbij bewegen, stilzetten, horen, zien of prikkels verwerken minder vanzelfsprekend is. Voor dove en slechthorende kinderen zijn er voorstellingen waarbij het gesproken woord niet zo belangrijk is. Er zijn relax performances en prikkelarme zones op verschillende plekken. Online staan fotoboekjes van enkele festivallocaties om kinderen, voor wie het belangrijk is om te weten wat ze kunnen verwachten, te helpen om zich voor te bereiden. Tot slot zijn er op veel locaties hulpmiddelen zoals rolstoeltoiletten, reliëftegels, ringleiding en faciliteiten voor hulphonden

Kaartverkoop en reserveren
Kaarten voor voorstellingen of workshops koop of reserveer je bij de locaties zelf. Bekijk in het programma welke locatie dat is. Voorstellingen en workshops moeten apart worden gereserveerd. Reserveer tijdig! Het aantal plaatsen is vaak beperkt, zeker bij de workshops. Geef bij het reserveren duidelijk de dag en het tijdstip aan die je kiest. Gereserveerd en toch verhinderd? Bel dan even af. Dan kunnen mensen op de wachtlijst gebruik maken van deze plaatsen.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Ticket Detail

Exporteer