Foodfestival Trek
16:00 tot 23:00 - 8 september 2023
Westbroekpark, Den Haag

Festival TREK is het grootste rondreizende foodfestival van Nederland en reist door de acht grootste en mooiste stadsparken van het land! Van mei tot en met september trekt de karavaan door Rotterdam, Maastricht en Utrecht, Nijmegen, ‘s-Hertogenbosch, Amsterdam, Tilburg en Den Haag.

De stadsparken worden omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant, waar je kunt genieten van verrassend entertainment van jonge theatermakers, kleinkunst- en muzikaal talent gecombineerd met een divers aanbod gerechtjes dat met liefde bereid wordt in de mooiste mobiele keukens.

Van vrijdag 8 tot en met zondag 10 september 2023 staan de foodtrucks in het Westbroekpark.

Nieuw op festival Trek is dit jaar de ‘Sangria & Bubbels bar’ waar je kan genieten van verschillende soorten sangria en mousserende wijnen in combinatie met een oester of tapas.

Tijden en tickets
Toegang tot het foodfestival is gratis. Bij je eerste bestelling betaal je eenmalig 2,95 euro voor een festivalglas. Deze kun je bij elke volgende bestelling afgeven, het glas wordt dan omgespoeld en gevuld met je drankje naar keuze.

Festival Trek is in het Westbroekpark. Voor een parkeerplekje in de buurt moet je betalen, verder is genoeg ruimte om je fiets veilig te parkeren en tram 9 stopt dichtbij. Je kunt dan uitstappen bij halte ‘Nieuwe Duinweg’ ook komt bus 21 bij het park, dan kun je uitstappen bij de halte ‘Nieuwe Parklaan’.

Het festival is vrijdag 8 september geopend van 16.00 tot 23.00 uur, zaterdag van 14.00 tot 23.00 uur en zondag van 14.00 tot 21.00 uur.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Ticket Detail

Exporteer