Get In Sync
18:30 tot 01:30 - 5 oktober 2024
De Pier Scheveningen, Strandweg 152, 2586 JW Den Haag

Op 5 oktober is de tweede editie van Get In Sync, een nieuw melodic techno event op een iconische locatie: De Pier in Scheveningen – Den Haag.

De eerste editie op 13 april met onder andere Beswerda en VNTM bracht veel liefhebbers op de been en zorgde voor een nagenoeg uitverkochte zaal. Met een adembenemend uitzicht over de Noordzee, de kustlijn van Scheveningen én een zonsondergang bood dansen op De Pier een unieke ervaring boven de golven, met de verlichte kust als achtergrond.

Get In Sync maakt hierbij de volledige en veelbelovende line up bekend voor de tweede editie, met vijf bekende namen binnen de melodic techno: Hollt, Helsloot, Leia, Jockkie en Lisse’n.

Hollt creëert een magische mix van progressieve en melodieuze techno. Bekend om diepe baslijnen en etherische melodieën, verovert hij de dansvloer met emotionele beats op topfestivals. Helsloot’s melodieuze house en techno zijn een hit in de clubscene. Met dromerige melodieën en strakke beats weet hij menig publiek te betoveren, terwijl zijn hit ‘Because You Move Me’ inmiddels ruim 460 miljoen streams op Spotify heeft bereikt. Leia, een frisse ster aan het DJ-firmament, draait house, techno en verrassende tribal invloeden in haar energieke sets. Ze weet altijd een breed publiek te boeien met haar eclectische sound. Jockkie brengt pure energie naar de dansvloer met zijn dynamische techno. Het jonge talent Lisse’n weet een unieke blend van afro en deephouse te combineren met techno. Vijf top-dj’s die garant staan voor een muzikale reis boven zee!

Get In Sync streeft ernaar een vaste waarde te worden in het organiseren van house en techno events in de Haagse regio, met een brede programmering van bekende en opkomende dj’s die zich uitstrekt van progressive en deep house tot melodic techno en trance. Het evenement start om 18:30 uur en duurt tot 01:30 uur.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 18:30 - 01:30 :

Ticket Detail

Exporteer