IIIMAGINE x Stadhuis Den Haag: live electronic music | visuals
20:00 tot 01:00 - 27 oktober 2023
Atrium Den Haag, Spui 70, 2511 BT Den Haag

IIIMAGINE presenteert een buitengewone show van nieuwe elektronische muziek, visuals en lichten in het stadhuis van Den Haag. Voor deze speciale gelegenheid zal het officiële Stadhuis Den Haag afgesloten worden en zal er geen toegang mogelijk zijn tenzij je de show bijwoont.

??????? ?? ???
⋆ Ons IIIMAGINE Atelier bereidt zich voor om je mee te nemen naar een avant-gardistische wereld waar onze elektronische muziek en visuals samenkomen. In het Atrium Stadhuis Den Haag komt onze inspiratie voort uit de opvallende modernistische architectuur zelf: een blanco canvas voor surrealistische interpretaties, terwijl de strakke lijnen precieze ritmes inspireren.
⋆ Onze headliner ??? zal live optreden vanuit een laboratorium op het podium met synthesizers, drummachines en vocale instrumenten, terwijl deze ook de visuals en lichten regisseert.
⋆ Andere muziekartiesten die zich bij ons zullen voegen worden nog aangekondigd.
⋆ IIIMAGINE haalt inspiratie uit de aantrekkingskracht van architect Richard Meier voor de transformerende kracht van licht gedurende de dag. Met behulp van verlichting en visuals creëren we een dynamische sfeer, waarbij de architecturale ruimte wordt versterkt met een multidisciplinaire show.
⋆ Denk aan een audiovisuele show, waarin de essentie van het stadhuis’ toewijding aan artistieke expressie wordt gevangen, evenals de levendige geest en diversiteit van de gemeenschap.

?????
Bij IIIMAGINE houden we van de oude Franse touch dagen met disco- en rocksounds uit de jaren ’70 of ’80: krachtig, met een goede dosis vervorming, maar wel in een hedendaagse context met stevige kicks, vasthouden aan een vier-op-de-vloer patroon, en experimenteren met donkerdere geluiden op het vlak van synthesizers.

????
⋆ Showdata: Vrijdag 27 oktober en zaterdag 28 oktober
⋆ De kaartverkoop begint op zondag 6 augustus om 10:00 uur via de volgende link: https://tinyurl.com/3mxvdsdb
⋆ Tijden: 20:00 – 01:00
⋆ Minimumleeftijd: 18+
⋆ De kaartverkoop kan snel gaan

?????????
“A reflection of the moment in art & sound.”
Alle vorige shows waren uitverkocht. Eerdere shows vonden plaats in Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam, Antwerpen Centraal Station, het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten, Zaha Hadid’s Havenhuis, het Koninklijk Luchtvaartmuseum in Brussel, het Station Luik-Guillemins van Santiago Calatrava en het Rubenshuis.Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 20:00 - 01:00 :

Exporteer