Internationaal Whisky Festival
17:00 15 november 2024 tot 23:00 17 november 2024
Grote Kerk, Rond de Grote Kerk 12, 2513 AM Den Haag

Het International Whiskey Festival in Den Haag is een absolute must voor whiskyliefhebbers! Tijdens het meerdaagse evenement kunnen zowel ervaren als beginnende whiskydrinkers in het prachtige decor van de Grote Kerk genieten van honderden verschillende soorten whisky van bekende producenten.

Het International Whisky Festival in Den Haag is een absolute must voor whiskyliefhebbers! Tijdens het meerdaagse evenement kunnen zowel ervaren als beginnende whiskydrinkers in het prachtige decor van de Grote Kerk genieten van honderden verschillende soorten whisky van bekende producenten. Wandel met je proefglas langs de verschillende kraampjes tijdens het International Whisky Festival, neem deel aan de masterclasses en leer meer over deze godendrank!

Wil je het Whiskyfestival bezoeken dan kun je kiezen uit één van de vijf sessies. Met je entreeticket kun je tijdens zo’n sessie 4 uur lang whisky proeven, over whisky praten en meer over whisky leren.

Na binnenkomst in de Grote kerk ontvang je een Tastingglas zodat je bij de diverse stands kunt gaan genieten van de geboden whisky. Er zijn vele gratis whiskyproevertjes, in het Schots heten deze drams. Als je exclusievere/oudere whisky’s wilt proeven, dan wordt door de standhouder daar een vergoeding voor gevraagd.

Grote Kerk
De Grote Kerk, de Sint-Jacobskerk, is de stadskerk van Den Haag. De meeste trouw- en doopplechtigheden van de koninklijke familie vonden plaats in de Grote Kerk. Sinds de voltooiing van een grote renovatie in 1987 dient de kerk nu als locatie voor tentoonstellingen, beurzen en feestelijke evenementen.

Vrijdag 15 november
17:00 – 23:00

Zaterdag 16 november
13:00 – 23:00

Zondag 17 november
17:00 – 23:00

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 17:00 - 23:00 :

Ticket Detail

Exporteer