Jazz in de Gracht
16:00 29 augustus 2024 tot 23:59 31 augustus 2024
Binnenstad, Den Haag

Hét Haagse Jazz festival, aan de Bierkade met super gezellig foodtruckplein en varende muziek!
Jazz in de gracht is een supergezellig muziekfestival in de binnenstad van Den Haag. Op en rond het water langs de Bierkade, Dunne Bierkade en het Groenewegje geven tientallen jazzartiesten gratis concerten vanaf boten en drijvende podia.

Tijdens het muziekevenement kun je bij de verschillende cafés en restaurants aan de kades genieten van een hapje en een drankje. Ook zal er een groot aantal foodtrucks op de kades staan waar allerlei culinaire lekkernijen te halen zijn. Zonder twijfel het gezelligste jazzfestival van Nederland!

Programma
Het programma wordt nog bekend gemaakt.

Locaties Jazz in de gracht
Festival Jazz in de gracht vindt plaats op drie locaties in de Haagse binnenstad:

Bierkade (programma vanaf 16.00 uur)
Dunne Bierkade (programma vanaf 18.00 uur)
Groenewegje (programma vanaf 18.00 uur)
Den Haag voelt zich trots met dit unieke evenement. Jazz hoort thuis in de hofstad en de grachten krijgen sinds enkele jaren weer de aandacht die ze verdienen. Den Haag staat weliswaar nog niet zo bekend als grachtenstad, toch kun je de leukste tours maken met rondvaartboten waarbij gidsen aan boord de leukste verhalen over Den Haag vertellen.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 16:00 - 0:00 :

Ticket Detail

Exporteer