Kerstcircus
15:00 24 december 2022 tot 17:00 8 januari 2023
Malieveld, Koekamplaan, 2594 AA Den Haag

Het circus komt eind dit jaar terug naar Den Haag. Het Groot Kerstcircus staat tussen 24 december en 8 januari op het Malieveld.

Het Kerstcircus is al meer dan 25 jaar een van de grootste wintercircussen in Nederland. ‘Jaarlijks reist de absolute wereldtop op circusgebied af naar het Malieveld’, aldus de organisatie.

Twee jaar achter elkaar kon het circus niet doorgaan vanwege corona. ‘Voor deze comeback editie wordt alles uit de kast getrokken. De voorstelling is een vuurwerk van internationale circuskunst voor de hele familie. Met swingende hits uit de jaren 80 en 90.’ Het thema is ‘We are the World’, waarin verschillende grenzen tussen nationaliteiten en culturen vervagen. Het circus viert met deze nieuwe show de culturele verscheidenheid en de kracht daarvan.’

Er is van alles te zien in de circustent zoals luchtacrobaten, een jongleur, clowns en stunts op een BMX-fiets. Ook is er een Nederlandse circusartiest bij, Ezra Veldman uit Middelburg die van alles kan met diabolo’s. Zijn act werd onder meer bekroond op het prestigieuze European Youth Circus Festival in het Duitse Wiesbaden.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Ticket Detail

Exporteer