Koninklijke buitenbios op de Plaats
18:00 tot 23:00 - 30 september 2022
Vienna Konditorei, Plaats 30, Vienna Konditorei

In de week voorafgaand aan Prinsjesdag geniet je prinsheerlijk van de buitenbioscoop bij Vienna Konditorei op de Plaats 30 in Den Haag.

Een ticket is inclusief drankje (koffie, thee, fris, bier of wijn)

Programma
Woensdag 14 september – 18:00 uur – Koning van Katoren
Woensdag 14 september – 20:30 uur – Grace of Monaco
Donderdag 15 september -18:00 uur – The Lion King (2019)
Donderdag 15 september – 20:30 uur – The Favourite
Vrijdag 16 september 18:00 uur – Beauty and the Beast (2017)
Vrijdag 16 september – 20:30 uur – A Royal Affair
Zaterdag 17 september – 18:00 uur – The Lion King (2019)
Zaterdag 17 september – 20:30 uur – The Favourite
Zondag 18 september – 18:00 uur – Beauty and the Beast (2017)
Zondag 18 september – 20:30 uur – A Royal Affair

The Beauty and the Beast
De jonge Belle wordt gevangengenomen in het magische kasteel door het Beest. Hier raakt ze bevriend met het betoverende personeel en is al snel in staat om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Het Beest blijkt een vervloekte prins te zijn, die de vloek alleen maar kan verbreken, als hij de ware liefde vindt.

Genre: Avontuur, muziek – Leeftijd: vanaf 12 jaar – 129 minuten – Engels gesproken, met Nederlandse ondertiteling

A Royal Affair
De Duitse arts Johann Friedrich Struensee wordt aan het eind van de achttiende eeuw lijfarts van de psychisch gestoorde Deense koning Christiaan VII en weet zich op te klimmen tot minister en leider van het land. Idealist Struensee grijpt de kans om via de koning de ouderwetse regelgeving van Denemarken te veranderen. Maar wanneer zijn affaire met de jonge koningin aan het licht komt, verandert dit het land voorgoed, het begin van een revolutie.

Genre: Drama – leeftijd: vanaf 12 jaar – 137 minuten. – Deens gesproken, met Nederlandse ondertiteling

Grace of Monaco
Stadstaat en belastingparadijs Monaco (1962) raakt in een bittere strijd met Frankrijk. President Charles De Gaulle geeft Prins Rainier III, echtgenoot van Hollywood actrice Grace Kelly, zes maanden de tijd om zijn belastingwetten te wijzigen. Omdat Monaco weigerde zijn status als belastingparadijs op te geven, moet de prinses achter de schermen hemel en aarde verschuiven om Monaco van een staatsgreep te redden.

Genre: Drama – Leeftijd: vanaf 6 jaar – 103 minuten – Engels gesproken, met Nederlandse ondertiteling

Koning van Katoren
Na het overlijden van de geliefde koning van Katoren, wordt het Koninkrijk al jaren geregeerd door corrupte ministers die de macht niet willen afstaan. Totdat de jonge Stach, de voormalig dienaar van de Koning, zich bij hen meldt om de nieuwe koning van Katoren te worden. De ministers zitten in het nauw vanwege de aandacht van de pers daarom wordt hij het land in gestuurd met vijf gevaarlijke en onmogelijke opdrachten. Tijdens dit avontuur vol spanning ontmoet hij de ambitieuze journalistiekstudente Kim, die hem op de voet volgt.

Genre: Avontuur – Leeftijd: vanaf 9 jaar – 125 minuten – Nederlands gesproken

The Lion King
De toekomstige koning is geboren: Simba. Hij neemt zijn koninklijke voorbestemming nu al uiterst serieus. Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de komst van de nieuwe welp. Scar, mufasa’s broer en voormalig erfgenaam van de troon, heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock (Koningsrots) begint en zorgt uiteindelijk voor Simba’s verbanning. Maar met de hulp van een paar nieuwe vrienden zal Simba moeten uitzoeken hoe hij kan terugnemen wat hem rechtmatig toekomt.

Genre: Avontuur, familie – Leeftijd: vanaf 9 jaar – 118 minuten – Engels gesproken, met Nederlandse ondertiteling

The Favourite
Engeland (begin 18e eeuw), Koningin Anne zit op de troon en wordt bijgestaan door Sarah Churchill. Hun levens veranderen voorgoed wanneer Sarahs jongere nicht Abigail aanklopt. De komst van Abigail is de start van een ongekende rivaliteitsstrijd tussen de twee omdat ze beide de favoriet van de Koningin willen zijn en invloed willen uit oefenen op het paleis.

Genre: Drama – Leeftijd: vanaf 12 jaar – 120 minuten – Engels gesproken, met Nederlandse ondertiteling

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Exporteer