KROKUS KABAAL BIJ DAKOTA
09:00 25 februari 2023 tot 18:00 3 maart 2023
Theater en Filmhuis Dakota, Zuidlarenstraat 57, 2545 VP Den Haag

Trek je gekste outfit aan en kom naar Theater en Filmhuis Dakota. Er is er heel veel tofs te doen!
Het Haagse theater- en kunstfestival KrokusKabaal is terug en dit jaar is het thema RaaR?! Want normaal is zóó ontzettend saai.

Ook in Theater en Filmhuis Dakota kun je komen kijken naar leuke en gekke voorstellingen, inspirerende en uitdagende workshops en de leukste films! Ook is er van alles te doen in en rondom Dakota. Durf jij een rare outfit aan te trekken? Wij wel!

Een greep uit het programma:
Op zondag 26 februari is het geweldige Zirkoes Fantaztika, een theater circus voor iedereen! En op verschillende dagen draaien hele leuke films. Ga jij naar Asterix & Obelix in het Middenrijk of liever naar De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens ?

Op maandag komt karikatuur tekenaar Bert (in het Café!), hij maakt Rarikatuurtekeningen. Hij is ongeveer 15 min bezig met 1 tekening en de kinderen mogen deze gratis mee naar huis nemen!

Geniet van de Vreselijk Vieze Voorstelling, doe mee met een workshop Graffiti, een theaterworkshop door Theaterschool Rabarber, je kunt jezelf een raar kapsel laten geven en ook zó leuk is de voorstelling Klauterstout (4+) op woensdag 1 maart.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Exporteer