Kruimeltje de Musical
13:30 tot 16:00 - 25 oktober 2022
AFAS Circustheater, Circusplein 50, 2586 CZ Den Haag

Door de besneeuwde straten van Nederland zwerft Kruimeltje; een vrolijke en ondeugende straatjongen van 10 jaar. Helemaal alleen, op zoek naar zijn vader en moeder. Het enige dat Kruimeltje van zijn ouders heeft is een medaillon met hun portretjes erin.

Wanneer Kruimeltje kennismaakt met het stoere meisje Keesie, heeft hij eindelijk iemand die mee op avontuur wil. En als Kruimeltje kruidenier Wilkes ontmoet, lijkt hij eindelijk een echt thuis te hebben gevonden. Dan blijken Wilkes en Kruimeltjes vader oude jeugdvrienden te zijn geweest! Zou Wilkes kunnen helpen bij het vinden van zijn vader?

Kruimeltje is een echte feel good-musical, gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude. Geniet van prachtige nieuwe liedjes en een hartverwarmend verhaal over vriendschap, avontuur en het volgen van je dromen.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 13:30 - 16:00 :

Ticket Detail

Exporteer