Latin in the Park & Mama Africa
18:00 tot 00:30 - 5 juli 2024
Zuiderparktheater, Henriëtte Roland Holstweg 100, 2533 ST Den Haag

Start je zomer met wereldse muziek in Zuiderparktheater. We verbouwen het podium tot een grote dansvloer voor twee avonden dansen onder de sterren. Op vrijdag 5 juli kun je mee op een muzikale reis naar Venezuela! Bereid je voor op een avond vol Latijnse live muziek en dans. Dit jaar vieren we niet alleen de nationale feestdag van Venezuela, maar ook de 60e verjaardag van bandleider en percussionist Gerardo Rosales. Ook Mama Africa in the Park komt terug! Na een uitverkochte editie vorig jaar, staat ons op zaterdag 6 juli weer een onvergetelijk feest te wachten. Dans op de beste Afro Beats, Azonto, Kuduro, Coupé Décalé, Ndombolo en nog veel meer Afrikaanse vibes onder de sterren! Kaartverkoop voor beide evenementen is gestart.

Latin in the Park viert de nationale Venezuelaanse feestdag
Voor het 3e jaar op rij is er Latin in the Park ism Latin The Hague. Dit keer in het Voorprogramma Gabo Notario, een jonge Venezolaanse artiest (1997) die traditionele muziek in een modern jasje steekt. Het hoofdprogramma bestaat ook dit keer uit Gerardo Rosales die exact op middernacht zijn 60e verjaardag samen met het publiek viert. Gerardo treedt dit keer op samen met het Venezuelan Masters Orchestra en de legendarische Orlando Watussi. Geniet van hun swingende klanken en dans de hele avond op de grote dansvloer. Voorverkoop: €20,- via zuiderparktheater.nl/latin.

Afrikaanse beats en cultuurmarkt bij Mama Africa
Ook dit jaar host Deep Origin bij Mama Africa in samenwerking met LITT Events twee dj area’s met een spannende mix van feestelijke en dansbare Afrikaanse muiziek, Amapiano en Afrobeats. Het evenement wordt dit jaar uitgebreid met een Afrikaans culturele markt. Ontdek eetgelegenheden en geniet van diverse culturele activiteiten. Voor een muzikale impressie beluister alvast de Mama Africa Playlist. Voorverkoop: €18,- via mamaafrica.nl.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Exporteer