LIVE ON THE BEACH – ANOUK & BLØF
17:00 tot 23:00 - 31 augustus 2023
Scheveningen Strand, Ter hoogte van: Noordelijk Havenhoofd Strandweg, 2583 RK Den Haag

De voorpret kan nu echt beginnen want Anouk en BLØF openen komende zomer de serie Live on the Beach strandconcerten.

Donderdag 31 augustus betreden deze twee topartiesten het podium op het strand van Scheveningen. Zowel Anouk als BLØF hebben een grote schare fans en staan beide garant voor uitverkochte stadionshows.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Claude. Sinds de release van ‘Ladada (Mon Dernier Mot)’ is Claude één van de meest upcoming artiesten van Nederland. Zijn nummer is na release al meer dan 17 miljoen keer gestreamd, staat inmiddels ruim 12 weken in de Top 40 en bereikte de #1 positie van zowel de Spotify Top 50 als de Top 40.

BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide de afgelopen jaren uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland dankzij hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’, ‘Mannenharten’ en natuurlijk de nummer 1 hit ‘Zoutelande’

Je hebt zangeressen, en je hebt Anouk. Anouk is van de buitencategorie. Ze is een karakter dat de Nederlandse popwereld al bijna 25 jaar lang kleur geeft. Steeds weer overtuigt zij met sterke songs en een stem die je nu eens bij je strot grijpt, dan weer ontroert. Enkele van haar grote hits zijn ‘R U Kiddin Me, Michel, Girl, Lost, Modern World, Three Days in a Row en Woman, maar zo kunnen we nog wel ven doorgaan!

Tijdens de LIVE on the BEACH Strandconcerten sta jij met je vrienden met de voeten in het zand en uitzicht op zee te genieten van de beste nummers van Anouk & BLØF!

Mis dit niet en zet daarom donderdag 31 augustus 2023 dik gedrukt in je agenda!

KAARTVERKOOP START VRIJDAG 10 FEBRUARI OM 10.00 UUR

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 17:00 - 23:00 :

Exporteer