Live on the Beach – Tino Martin & Friends
17:00 tot 23:00 - 1 september 2022
Scheveningen Strand, Ter hoogte van: Strandweg 1 2586 JK Scheveningen

Uniek LIVE on the BEACH strandconcert!
Een groot zomers strandfeest met o.a. Rolf Sanchez, Emma Heesters en Kris Kross Amsterdam. Het voorprogramma bestaat uit niemand minder dan Mart Hoogkamer.

Tino Martin, geboren om de hoek van het Scheveningse strand in Den Haag, tekende in 2013 een contract bij Studio One. Dit resulterende al snel in het nummer “Doe Wat Je Wil”. Een jaar later bracht hij drie singles uit waarna in oktober 2015 ook zijn eerste studioalbum verscheen ‘Jij Liet Me Vallen’. Dit album stond wekenlang in de Album Top 100 en zijn singles werden miljoenen keren bekeken en gestreamd op YouTube en Spotify.

In mei 2016 trad hij op in de Heineken Music Hall (nu AFAS Live) en ruim een jaar later stond hij voor 17.000 uitzinnige fans in een uitverkochte Ziggo Dome wat hij nog een paar keer herhaalde.

Vanuit zijn succesvolle deelname aan het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’, bracht hij een versie van een song van Glen Faria: ‘Zij Weet Het’ uit. Dit nummer werd een echte Top 40-hit waarmee hij zowel een Gouden als Platina Award behaalde. Daarna ging het nog sneller en gaf hij een uitverkocht concert in het Olympisch Stadion in Amsterdam, deed hij o.a. een duet met René Froger ‘Proost Op Het Leven’ en bracht de populaire top 40 single ‘Loop Niet Weg’, als uitvloeisel van een bijzondere samenwerking met Kris Kross Amsterdam en Emma Heesters.

Tijd om op 1 september zijn vrienden op te trommelen terug te keren naar zijn roots Den Haag… om precies te zijn Scheveningen om daar een groots strandconcert neer te zetten waar we nog heel lang over na zullen praten.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 17:00 - 0:00 :

Exporteer