MAGGIE HARDER?!: SHAEMLESS & RATS AND DAGGERS
20:00 tot 23:59 - 27 januari 2024
Podium Aan Zee, Keizerstraat 58 Scheveningen

We gaan los op zaterdag 27 januari, speciaal voor de hardgaanders op punk en stonerrock, met een Double Bill Show die zijn weerga niet kent: Maggie Harder?!: Shaemless en Rats and Daggers!

Shaemless
Shaemless zet intense met zweet doorweekte shows neer geïnspireerd door bands als The Stooges en The Birthday Party. Ruw, energiek, noisy, dynamisch, duister en dramatisch, deze jeugdvrienden leven het schaamteloos. Na frustrerende jaren in lockdown resulteerde 2022 tot het debuut album ‘SUUZ’. Het werd goed ontvangen door zowel fans als critici waarna de band zich een jaarlang op live shows storten. 2023 bracht drie nieuwe singles en het vertrek van bassist Pepijn. Na een zomer van introspectie is de band terug met nieuwe muziek in originele formatie als drietal Daan Sturm, Cyril Rommens en Tom Brouwers.

“Simpelweg hardgaan, dat is de basis van waaruit SUUZ opereert. Maar wel met veel verfijning. Post-punk en garage gemuteerd tot een noisy totaalpakket die je gehoorstelsel een optater geeft.” – Never Mind the Hype

“’Fingerlicking’, een van de hoogtepunten van het album. Maar meer nog dan dat horen we in dit nummer de Weltschmerz van de vroegere Nick Cave terug recent The Murder Capital. Die laatste band is meteen een goede referentie voor het hele album, al klinkt Shaemless daarbij net iets pittiger zoals bijvoorbeeld een band als Idles of… Shame (geen familie).” – Chaos Music Magazine

Rats and Daggers
Een POWERTRIO dat de vlijmscherpe rand tussen heavy en punk op zoekt. Rats and Daggers concentreert de slagkracht van IDLES, de schwung van QOTSA en de schijt-aan-alles attitude van Amyl and The Sniffers tot rappe punkrock projectielen die de moshpits ter plekke doen aanzwellen. Live zijn zij zowel ontwapenend als exceptioneel expressief en spelen zij met een energie die zo oprecht uit de tenen komt dat zij in een vlammende set ieder een momentele zo nodige toevlucht bieden uit hun dagelijkse sleur.

Double Bill Show: Shaemless & Rats and Daggers
Zaterdag 27 januari 2024
Podium Aan Zee, Keizerstraat 58 Scheveningen
Deuren open: 20:00 uur
Start show: 20.30 uur
Tickets á 10 euro (ex. 1 euro reserveringskosten)

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.