MAKAYA MCCRAVEN, NIELS BROOS X JAMIE PEET
20:00 tot 23:00 - 17 november 2022
PAARD (poppodium), Prinsegracht 12, 2512 GA Den Haag

Makaya McCraven, de in Chicago gevestigde drummer en producer, wordt door velen gezien als één van de meest veelzijdige en gevraagde drummers van het moment. Makaya experimenteert met allerlei soorten genres, mixt deze door elkaar en improviseert erop los. En het resultaat mag er zeker zijn. Zo heeft hij kort geleden zijn ”Deciphering The Message” aangekondigd, een album met zijn remixes van jazzklassiekers van Blue Note records. Zijn bijnaam is dan ook wel ”the beat schientist”. Ondanks dat hij verschillende stijlen aankaart, blijft jazz grotendeels de ondertoon voeren in alles wat McCraven doet.

Op dinsdag 17 november 2022 is de multi getalenteerde Makaya te bewonderen in onze Grote Zaal van Paard. Bereid je voor op een performance waar McCraven zich op briljante wijze beweegt tussen genres en de grenzen van jazz en ritme verlegt om zijn eigen vorm te creëren.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Andere organisator(en)

Start - eind

  • Deur open: 19:30 - 23:00 :

Exporteer