MEDICINE GARDEN
20:00 tot 23:30 - 17 februari 2024
Podium Aan Zee, Keizerstraat 58 Scheveningen

Vijf local heroes nemen je op zaterdag 17 februari in Podium Aan Zee mee op een muzikale reis, waarbij je niet precies weet waar je bent, maar het voelt goed en het voelt als thuis: Medicine Garden!

Medicine Garden is een Haagse band. En wat voor een. Dompel je onder in hun Afrikaanse fusion, een elektronische blues gemixt met plakkerige deuntjes en zonder twijfel dansbaar. Golf mee op de melodische gitaar, warme piano-tonen, een groovende basgitaar, onvergetelijke catchy synthesizer-licks, met als backbone lekkere elektro beats.

Gijs Ballering (Friends Of the Family), Vincent van Tongeren (I Am Lotus), Dennis de Reus (Lifed), Aaron Knoester (Tripkip) en Joeri Vinkenborg (Tripkip) zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 20:00 - 23:30 :

Exporteer