MiRCHi FEST
12:00 11 augustus 2024 tot 23:00 3 juli 2024
Zuiderpark, Den Haag

MirchiFest is een Hindi/Desi-festival, en markeert een baanbrekend moment als het eerste Desi-festival in Nederland. Onze missie is om de essentie van de Zuid-Aziatische cultuur nieuw leven in te blazen en weer populair te maken.

Met ons evenement streven we ernaar een levendig platform te creëren dat diversiteit viert, eenheid bevordert en het rijke erfgoed van de Desi-gemeenschap belichaamt. Bij MirchiFest toveren we lege ruimtes om tot betoverende festivalterreinen. Met vaardigheid en creativiteit veranderen we elke locatie in een sprookjesachtige setting, zodat het evenement een magische ervaring voor JOU is.

MirchiFest onderscheidt zich als het enige 18+ festival ter wereld dat exclusief is ontworpen voor de Desi (Zuid-Aziatische) gemeenschap. Bij MirchiFest brengen we enkele van de meest getalenteerde en gerenommeerde artiesten van over de hele wereld samen voor een uniek evenement dat de unieke geest van Hindi/Desi tentoonstelt. Van hoofdacts tot opkomende artiesten, onze line-up is zorgvuldig samengesteld om een onvergetelijke muzikale ervaring te bieden die je NERGENS ANDERS zult vinden.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 12:00 - 23:00 :

Ticket Detail

Exporteer