Museumnacht Den Haag
20:00 tot 01:00 - 12 oktober 2024
Centrum, Den Haag

Museumnacht Den Haag toont het beste van de Haagse musea met een bruisend programma! Tot laat in de avond zetten ruim 25 musea en culturele instellingen hun deuren open voor kunstminnende nachtbrakers.

Op zaterdag 12 oktober 2024 doen de deelnemende musea en culturele instellingen tussen 20:00 en 01:00 hun deuren weer speciaal voor jullie open en kan iedereen weer genieten van de Haagse kunst en cultuur. Ontdek de Haagse kunst en cultuur door middel van een mooi programma speciaal samengesteld voor deze avond.

Programma
De organisatie van Museumnacht is hard bezig met het programma voor 2024. Het blijft dus nog een verrassing, maar houd de website van Museumnacht Den Haag in de gaten voor de ticketverkoop en het programma.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 20:00 - 01:00 :

Ticket Detail

Exporteer