Museumnacht Kids Den Haag 2024
17:00 tot 21:00 - 16 maart 2024
diverse locaties, diverse locaties

Museumnacht Kids is een evenement speciaal voor alle gezinnen met kids tussen de 4 en 12 jaar. Beleef lokale musea en culturele instellingen na sluitingstijd door middel van een extra leuk programma. Er is genoeg te doen: spannende speurtochten, coole workshops, leerzame rondleidingen en nog veel meer. Dit alles met het doel om kinderen op jonge leeftijd en op een speelse manier in aanraking te laten komen met de kunst en cultuur van een stad. Klik hier voor het programma!

Tickets
Zowel kinderen als ouders/verzorgers, opa’s en oma’s moeten een ticket hebben en betalen dezelfde prijs. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis.

Prijzen Museumnacht Kids
Kinderticket (3 – 18 jaar) – €7,50
Volwassen ticket (18 – 99+ jaar) – €7,50
Kids (0 – 2 jaar) – Gratis

Aanvullend zijn er tickets voor de Opening en de ronleiding in de Haagse Toren beschikbaar. Deze tickets zijn alleen geldig in combinatie met een Museumnacht Kids ticket.

Opening – €1,00
Rondleiding Haagse Toren – €2,50

Let op: Je betaald €0,50 transactiekosten per bestelling.

Met dit ticket krijgt je op zaterdag 16 maart tussen 17:00 en 21:00 uur toegang tot de deelnemende instellingen. Van 21:00 tot 22:00 uur kun je de Afterparty in het Museon-Omniversum bezoeken (op basis van beschikbaarheid). Daarnaast kun je gebruik maken van het gratis busvervoer door het Haags Busmuseum tussen het Centrum en Statenkwartier.

Let op:
* De musea gaan om 21:00 dicht dus zorg ervoor dat je uiterlijk 20:30 binnen bent.
* Deelname aan de activiteiten op basis van beschikbaarheid.
* Het ticket geeft geen toegang tot de opening en geen toegang tot de rondleiding van de Haagse Toren.
* Vervoer met de HTM is niet gratis.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 17:00 - 21:00 :

Exporteer