Nienke Plas – Postnatale expressie
20:00 tot 23:00 - 13 juni 2023
AFAS Circustheater, Circusplein 50, 2586 CZ Den Haag

De evolutie van een vrouw is als een roos. Een mooie dichte knop die uiteindelijk open bloesemt, waarna ze op haar oude dag ondersteboven en uitgedroogd aan een radiatorbuis in de hoek van iemand zijn toilet hangt.

Zo’n zelfde pad bewandelt Nienke Plas een beetje, als we haar nieuwe voorstelling Postnatale expressie mogen geloven. Nienke is bekend van haar komische foto’s en vlogs, die meer dan 620.000 volgers op Instagram en 300.000 abonnees op YouTube weten te entertainen.

Met haar Amsterdamse babbel, flinke dosis zelfspot en expressieve gezichtsuitdrukkingen kan ze iedereen laten lachen. Daarnaast is Nienke te zien in verschillende tv-programma’s en films als Just say yes en F*ck de liefde. Maar het allerleukst is Nienke natuurlijk live, in het theater!

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 20:00 - 23:00 :

Ticket Detail

Exporteer