Nmnh Summer Festival
13:00 tot 23:30 - 20 juli 2024
Malieveld, Koekamplaan, 2594 AA Den Haag

Dit jaar zal NMNH natuurlijk ook terugkeren maar dit keer naar het Malieveld. En deze keer zelfs beter dan voorgaande jaren! Verwacht meer spektakel tijdens het grootste NMNH-evenement tot nu toe, een nog gekkere show, de beste artiesten van het moment en last but not least de allerbeste festivalsfeer!

Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer drie gebieden!
Het HOUSE GEBIED, waar je met je vrienden met je voeten in het zand en een drankje in je hand kunt staan om los te gaan op de heetste housebeats!
Het TECHNO GEBIED, waar je kunt verdwalen in de lichtshow op het majestueuze hoofdpodium op de muziek van de grootste techno-artiesten.
En, natuurlijk, het HARD TECHNO GEBIED, waar je alles eruit kunt halen wat erin zit. Ga los op de hardste technotunes met een show die je geest zal verbazen!

Met andere woorden: zet 20 juli 2024 in je agenda met een permanente marker, want dit is er een die je gewoon niet mag missen!

PRE-REGISTER
Voorregistratie is open tot 23 februari. Je kunt dan gebruik maken van je vroege toegang op 24 februari om 12:00. Wees snel, want de reguliere kaartverkoop begint op 25 februari.

Je kunt je nu al registreren voor dit geweldige festival! Sterker nog, als je je nu registreert, krijg je 24 uur eerder toegang tot de kaartverkoop! Zorg ervoor dat je dit doet, want dan zijn de kaartjes nog het goedkoopst. En wie wil er tegenwoordig geen goedkope festivalkaartjes?

Met als eerste aangekondigde namen zoals HOT SINCE 82, AnD, LEN FAKI, NYCO, LUCA AGNELLI, JUAN SANCHEZ, ONYVAA, LITMUS, XRTN en nog veel meer, belooft het nu al de beste dag van het jaar te worden! Klik hier om te registreren.

18+

Zie ook ons Party-Report van editie 2023 voor meer informatie en video’s.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 13:00 - 23:30 :

Ticket Detail

Exporteer