North Sea Regatta
10:00 tot 20:00 - 7 mei 2024
Scheveningen Haven, Dr. Lelykade, 2583 CM Den Haag

De North Sea Regatta is het grootste zeilevenement langs de Nederlandse Noordzeekust. Naast competitieve races en een leuk sociaal programma aan de wal valt er weer veel te beleven voor jong en oud.

Ook dit jaar vindt het jaarlijkse zeilevenement “North Sea Regatta” weer plaats met de welbekende Vuurschepenrace van Scheveningen naar Harwich en de North Sea Race weer terug en voor de kust van Scheveningen de inshore races.

* De Vuurschepenrace start op 7 mei 2024
* De North Sea Race start op 10 mei 2024
* De NSR Inshore races zijn van 18 t/m 20 mei 2024

De spannende wedstrijden zullen zeker te zien zijn vanaf de kust van Scheveningen en de zeilboten kunnen altijd aanmoediging gebruiken vanaf de kade bij het uitvaren of bij binnenkomst.
Bewonderen vanaf de kade of het strand kan natuurlijk ook. Ook zijn de social events te bezoeken zonder mee te zeilen. Dus kom gerust een kijkje nemen!

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Exporteer