Ock Festival
15:00 tot 23:00 - 20 mei 2023
Landgoed Ockenburgh, Monsterseweg, 2553 RL Den Haag

Zaterdag 20 mei belooft een bijzondere dag op Buitenplaats Ockenburgh te worden. Dan vindt het Ock festival plaats. Een festival voor jong en oud. Met topattracties, bands, straattheater, acrobatiek en cabaret. Beleef de absolute festivalsensatie nog voordat alle festivals, zoals Pinkpop en Lowlands, gaan beginnen.

Praktische informatie:
• Tijd: 15:00 – 23:00 uur
• Programma met optredens, straattheater en veel meer
• Kosten: € 20,- p.p. Tot 12 jaar gratis, tickets alleen in voorverkoop.

Reserveer je tickets en kom genieten van o.a. de volgende bands:

Ragmob. De Scheveningse band speelt de muziek die voorheen alleen nog uit krakende radiootjes kwam: hillbilly, honky-tonk & Western swing. Pas maar op, want ze krijgen elk publiek aan het dansen!

Sunfire. De vijfkoppige Western Folk band speelt country, folk, bluegrass, alternatieve rock en roots. Verwacht rauwe zang, boeiende verhalen en onweerstaanbare ritmes en melodieën.

Nine Miles is een te gekke reggae band die topnummers van Bob Marley en andere klassiekers speelt.

Skavenhage. Skaband uit de hofstad zelf. Met een voorliefde voor ska en ska uit film- en jazzgenre.

Folkzangeres & Songwriter Hanneke Laura met sologitarist Febby Tasiran. Haar repertoire combineert bekende Ierse folktradities en haar eigen romantische ballades, recht uit het hart gezongen en begeleid door akoestische gitaar. Laat je meevoeren naar vervlogen tijden, verhalen van vroeger en een stukje idealisme om van deze veranderende wereld een betere plek te maken.

3 Meter Peter. In de Westlandse kas gaat alles per meter. En er is ook op muzikaal gebied iets moois uit gegroeid: de Westlandse band 3 Meter Peter. De mannen maken muziek voor de lol. Kom op een Ierse manier een leuke optreden beleven.

Nico, Rinus & The Wizards. Muzikanten, met o.a. Rinus Gerritsen en Nico Dijkshoorn, gespecialiseerd in blues, funk, rock en improvisatie, spelen met vuur en passie.

FABruari Four. Jonge gasten die het leuk vinden om Beatles-muziek te spelen.

Boris & Tasja, de dansende chimpansees. Geniet van dit hilarische en zins begoochelende straattheater. Ontmoet de oude man Olim Nicolai en de dansende chimpansees Boris &Tasja. Knap fysiek stuntwerk met een stoffige look maar geheel van deze tijd.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 15:00 - 23:00 :

Exporteer